Wat moet jij kunnen om in hypnose te gaan?
1. Kan jij simpele instructies opvolgen?
Als je bereid bent om open te staan voor suggesties en hierbij je fantasie/verbeelding kunt gebruiken dan zal je sessie slagen.
2. Vraag jezelf af: WIL ik veranderen?
Indien je vind dat het MOET, probeer dit om te zetten in ik WIL . Het woord MOETEN werkt averechts in mijn behandeling omdat het “dwangmatigheid” bevat. Je kunt alleen veranderen als je zelf WILT veranderen.
3. Ga jij NU over tot ACTIE?
Het eerste deel is vaak simpel. Bij het tweede deel gaan velen de mist in. Veranderen gebeurd nml niet door af te wachten. Veranderen kan alleen door acties die jij uitvoert. 
Soms kan het zo zijn dat hypnose niet voor iemand werkt. Dat komt omdat degene die de hypnose ondergaat er niet klaar voor is, angstig is, nog teveel vragen heeft. Het is nml de klant zelf die bepaalt of in hypnose gaan op dat moment akkoord is.
Net als therapieën en of medicatie, niet alles werkt voor iedereen precies hetzelfde. Maar hypnose heeft een zeer grote slagingskans als je de informatie op mijn website goed doorneemt en als je nog vragen hebt, bel me of mail me dan aub.
Tijdens de intake worden de belangrijkste zaken door mij nog eens herhaald. Indien je geheel uit vrije wil en zonder nog vragen te hebben de hypnose in gaat en de voor jou aanvaardbare suggesties aanvaardt, dan slaag je erin!