Beste lezer,
Kanker genezen via hypnose of andere alternatieve therapieën? Nee, dat niet. Maar het gebruik van vormen van zachte geneeskunde die hun sporen al verdiend hebben, kan in veel gevallen als aanvullende behandeling tegen kanker wel een positief effect hebben.
Hoe kan hypnose nuttig zijn in de strijd tegen kanker? Bij Hypnokracht worden voor u speciaal op de klant aangepaste sessies gemaakt.
Er zal aandacht uitgaan naar het oplossen van lasten uit het verleden. Dit zorgt voor geestelijke drukverlaging. Daarnaast leer ik mijn klanten zelfhypnose aan met daarin verwerkt suggesties om uw immuunsysteem te versterken. 
In een speciale sessie kunt u een vraag stellen waarin uw antwoord volgt vanuit uw eigen onderbewustzijn. Dit zorgt voor rust, omdat u niet meer hoeft te twijfelen. Het antwoord wat komt in die sessie is uw leidraad hoe door te pakken.
Er zijn speciale ontspanningsessies mogelijk afgestemd op uw eigen mooiste levenservaring. Dit gecombineerd met weer het versterken van uw immuunsysteem.
Pijnverlichting ontstaat door de sessie vanzelf. Pijn heeft altijd een signaalfunctie en mijn doel is niet die pijn weg te halen, maar te verlichten.  Draaglijker te maken. Bang zijn voor de dood kan worden verlicht.
Hypnose is pure ontspanning op een zeer diep lichamelijk en geestelijk niveau, waardoor u zich sterker en rustiger gaat voelen en emotionele lasten weggaan en wie weet wat het verder nog voor u doet....
Hypnose is een alternatieve of aanvullende therapie. U gaat zich tijdens de enorm diepe ontspanning, concentreren op eigen suggesties of op de suggesties die worden aangereikt door mij.  U kunt erop vertrouwen dat ik het beste met u voor heb en dat mijn intentie is om u te ontlasten in deze tijd van (over)leven (door) met kanker.