Afvallen dankzij de Visualisatie Maagband ( je BMI dient hiervoor 30 of meer te zijn).
(ook wel Hypnotische Maagband)
Moeite hebben met afvallen is een bekend probleem voor heel veel mensen.
Afvallen dankzij de Visualisatie Maagband dmv HYPNOSE Dat lukt als jij iemand bent, die regelmatig teveel eet en vaak de verkeerde dingen eet, omdat je die drang voelt. Je kunt het niet laten. De kern van dit eetgedrag is vaak onbewust gedrag wat je daartoe aanzet. 95% van jouw onbewuste gedrag wordt veroorzaakt door jouw persoonlijke programma’s in jouw onderbewustzijn. Onbewust betekent dat je dingen automatisch doet, zonder erover na te denken. Wanneer jouw onbewuste programma’s aangepast worden in een heerlijke ontspannende hypnose, dan zul je daarnaar gaan eten. Dat wordt dan een nieuwe programma in je onderbewustzijn, waardoor je langzaam zult gaan afvallen als een automatisch “dieet”.        
Mensen die teveel en of regelmatig verkeerd eten zijn 1 van de volgende 3 soorten eters:
1. Een emotionele eter
2. Een geconditioneerde eter
3. Een onbewuste eter 1.
1. Een emotionele eter: Als je te zwaar bent, komt dat vaak omdat je een emotie wil weg-eten waardoor je (tijdelijk) een goed gevoel krijgt. Eten doe je in een geheel gezonde staat nml alleen omdat je lichaam aangeeft dat je moet eten. Als emotionele eter, eet je als je je niet goed voelt, als je gefrustreerd bent, troost zoekt, verdrietig bent of boos. Dan grijpen veel mensen vaak naar ongezond eten wat ze lekker vinden. Heb jij in die emotie wel eens gegrepen naar een broodje gezond? Of pakte je dan eerder snoep, chocolade, toetjes, chips?
2. De Geconditioneerde Eter: Geconditioneerd betekent aangeleerd. Als jij thuis altijd te horen kreeg; eet je bord leeg of als je huilde en er werd gezegd: hier een snoepje of een ijsje, dan wordt “eten” je verkeerd aangeleerd. Ook al bedoelde je ouders/verzorgers het goed. Het wordt ook pas een probleem als jij overgewicht hebt en eten ziet als beloning of als verplichting omdat je hebt geleerd je bord leeg te eten en of geen eten weg te gooien. Er draait dan een voor jou verkeerd programma in je onderbewustzijn. Dat kan dankzij hypnose aangepast kan worden zodat je weer op een gezondere manier kan kijken naar eten.
3. De Onbewuste Eter: Ken je dat? Je zit lekker op de bank tv te kijken en voordat je het weet heb je onbewust de snacks op die voor je stonden. Wanneer je ervoor zorgt dat je gezond eten in huis hebt en dit klaar zet voordat de film begint ( wortels, druiven, tomaatjes etc) dan vervul je toch je snackdrang, maar al op een andere manier. Want…als je zo onbewust eet, proef je dan wel wat je eet? Maakt het dan uit of er iets gezonds staat?
Hoeveel en hoe snel val je af dmv de Visualisatie-maagband? Dankzij de maagband wordt je maag verkleind en zul je een sneller ik-zit-vol-gevoel krijgen, waardoor je dus eerder stopt met eten.
Denk je dat je daardoor al vanzelf gaat afvallen?  JA!
Hoeveel kilo’s per week?                                                        Gemiddeld 1 - 1,5 kilo, omdat je minder gaat eten.
Wil je meer kilo’s per week? Dan eet je gezond ( vraag desnoods hulp aan iemand die daarvoor geleerd heeft) en sport je minimaal 2x per week. Dan wordt het meer dan 1 kilo en gaat het dus sneller.
Besef je: jouw lichaam past zich precies aan het tempo aan, dat nodig is en ook gezond is voor jou.
Omdat de Visualisatie-maagband geen dieet is, maar een nieuwe waarheid in jouw onderbewustzijn wordt, gaat afvallen geleidelijk en zonder veel extra moeite.
De Visualisatie Maagband
Dit is in jouw hoofd een film die jij visualiseert onder mijn begeleiding, waarin de aanlegging van de maagband wordt gedaan in een ziekenhuis. Het lijkt voor jou levensecht, maar dan zonder naalden, bloed, etc. Niks engs aan dus. Je voelt ook nooit pijn of enge dingen. Waarom zouden we het eng maken als jij niet in het echt geopereerd wil worden. Laten we het dan ook zo fijn voor je maken dat je erop terug zal kijken als een zeer ontspannen sessie.
Voordelen tov een echte operatie:
- goedkoper
- sneller in te plannen
- pijnloos
- geen gebruik van anesthesie
- geen gebruik van naalden
- snel weer thuis
- geen complicaties
- geen littekens
- je hoeft niet naar een echt ziekenhuis
- na de sessie kun je doen wat je wilt
Mocht je eetproblemen hebben waarvoor je onder behandeling bent bij een specialist zoals anorexia dan kan ik je niet helpen. Heb je een andere eetstoornis en of een aandoening/ziekte waarvoor je behandelt wordt, dan dien je een schrijven mee te nemen van je behandelaar, waaruit blijkt dat een Visualisatie Maagband (Hypnotische maagband) aangelegd mag worden. Neem je dit niet mee, dan kan ik je niet behandelen en dient de sessie wel betaald te worden aangezien ik de sessie op jouw vraag voorbereid en ik mijn tijd voor jou vrij maak. Neem dit dus heel serieus, zoals ik jou gezondheid serieus neem.
De hele behandeling (3 sessies) incl aanpakken van de oorzaak van teveel eten.
Sessie 1 Ik laat je in deze sessie anders denken over jouzelf nu en over  de reden waarom je volgens jou te zwaar bent. Jouw denkpatroon gaan we veranderen.    
Sessie 2 In deze sessie breng ik je weer in een heerlijk ontspannen staat en ga je in hypnose op reis naar het ziekenhuis voor een maagband aanlegging. In deze staat zul je een maagband aangelegd krijgen in een zeer prettige omgeving, zonder pijn, zonder naalden. Alles zal zich afspelen in je onderbewustzijn, want in hypnose lijkt het voor jou realiteit en daarom werkt het ook. Die maagband wordt jouw nieuwe realiteit en jouw nieuwe programma in je onderbewustzijn.
Sessie 3 Evaluatie, Fine-tuning en strakker maken van de band …indien nodig
LET OP: GEBRUIK VAN MEDICATIE / MEDISCHE AANDOENINGEN KUNNEN OOK EEN OORZAAK ZIJN VAN GEWICHTSTOENAME. SOMS KUN JE DAAR WEINIG TEGEN DOEN DAN EEN KLEIN BEETJE AFVALLEN EN ACCEPTEREN….EN KIEZEN OM TE WERKEN AAN HOE JE JE WEL GELUKKIG KAN VOELEN