Medische hypnose kan heel goed helpen bij Somatisch Onvoldoende verklaarde Lichamelijke Klachten (SOLK).
Dit zijn lichamelijke klachten die jij voelt / ervaart, waar een arts / specialist je niet verder mee kan helpen. Jouw probleem ligt dus bij PIJNklachten. Dan kies je voor een sessie MEDISCHE HYPNOSE. Er is bij jou mogelijk niets fysieks te vinden waardoor jij pijn hebt. Of je hebt BV fantoompijn, aanblijvende pijn na een ongeluk ed.
Ik heb oa les gehad van neuroloog Emile Keuter en Barbelo Uijtenbogaardt, een zeer kundige dame die vele jaren in ziekenhuizen met medische hypnose heeft gewerkt.
Van hen heb ik een vijftiental technieken en methoden geleerd die inzetbaar zijn bij pijnklachten.

Daarnaast volg ik nu, in 2020, de extra verdiepende opleiding via medisch therapeut Carla Frankenhuis, bekend van het programma "Hypnose op recept" (https://www.2doc.nl/documentaires/series/2doc/2018/mei/hypnose-op-recept.html)
Geef ik 100% garantie dat ik DE wonderbaarlijke oplossing ben? Nee....geeft jouw arts je 100% garantie? ......
Je hebt wel mijn 100% inzet om samen met jou en / of jouw kind te gaan werken aan de pijnklachten. Na elke behandeling van max 1,5 uur, weten we hoe jij reageert op de verschillende technieken en wat het je gaat opleveren.
Medische hypnose werkt met een zeer lichte vorm van hypnose / ontspanning. Dat is een groot verschil met hypnose sessies voor het oplossen van multiproblematiek (geestelijk), die langer duurt en complexer van aard is.