Afvallen dankzij de Hypnotische Maagband
(BMI dient hiervoor +/- 30 of meer te zijn)
Moeite hebben met afvallen is een bekend probleem voor heel veel mensen.
De hypnotische maagband is geschikt voor jou, als jij van jezelf weet dat je teveel eet en te vaak verkeerd eet.
Jij negeert (onbewust) het signaal "ik zit vol".
Dit eetgedrag is nml vaak onbewust. 95% van jouw onbewuste gedrag wordt veroorzaakt door persoonlijke programma’s in jouw onderbewustzijn. Teveel eten is een verkeerd draaiende programma, een verkeerde gewoonte, vaak gebaseerd op een emotie zoals verdriet, eenzaamheid, etc.
Dankzij Hypnotherapie waarmee we jouw triggers weghalen en de hypnotische maagband, pas ik voor jou dat verkeerd draaiende programma aan naar een positief programma en word jij weer een bewuste eter. Let wel: de 3 sessies zorgen voor een veranderproces, waarin jouw gedrag leidend blijft.
Hoeveel en hoe snel, val je af dmv de Hypnotische Maagband?
* Dankzij de hypnotische maagband wordt jouw maag verkleind en zul je kleinere hoeveelheden gaan eten.
* Gemiddeld 1 kilo per week verlies je aan gewicht.
* Eet je gezond en sport je regelmatig (3 x min 45minuten per week), dan val je meer dan 1 kilo af.
Omdat de Hypnotische Maagband geen dieet / geen lijnen is, maar een nieuwe denkwijze in jouw onderbewustzijn, gaat afvallen automatisch en geleidelijk.
Voordelen tov een echte maagoperatie:
- je hebt geen toestemming nodig van je verzekeraar of jij een visualisatie/ hypnotische maagband mag nemen
- het is goedkoper
- je bent sneller aan de beurt voor de 3sessies
- het is geheel pijnloos
- geen gebruik van anesthesie
- geen gebruik van naalden
- geen complicaties
- geen littekens
- je hoeft niet naar een echt ziekenhuis
- na de sessie kun je doen wat je wilt
LET OP: GEBRUIK VAN MEDICATIE / MEDISCHE AANDOENINGEN KUNNEN EEN OORZAAK ZIJN VAN GEWICHTSTOENAME. SOMS KUN JE DAAR WEINIG TEGEN DOEN DAN EEN KLEIN BEETJE AFVALLEN EN ACCEPTEREN….EN KIEZEN OM TE WERKEN AAN HOE JE JE WEL GELUKKIG KAN VOELEN
10 dagen na de sessie : "Recentelijk bij Suzanne geweest voor een behandeling. Een super fijne ervaring waar een zorgvuldige intake aan vooraf ging. Die voor de behandeling uitgebreid word besproken en er duidelijke uitleg is gegeven. Ik voelde me veilig en gesteund en was mij van alles zeer bewust. Bijzonder dat je onder hypnose alles bewust mee maakt en onder begeleiding van Suzanne aangeleerd gedrag, ervaringen en overtuigingen onder de loep neemt en er daadwerkelijk verandering in aanbrengt. Ik had de gewoonte mezelf te troosten en gevoelens weg te stoppen door overmatig te gaan eten of snoepen. Na de behandeling geen enkel moment gekend om te gaan snaaien. In plaats daarvan kan en mag het gevoel er zijn. En weet ik wat ik nodig heb in plaats van teveel snoepen en eten. Hierdoor ben 1,5 KG afgevallen. De nazorg is uitstekend."

Probleem: emotie-eten en daardoor een te hoog BMI:  "Hoi Susanne, Weet je nog dat ik je vertelde dat steeds als mijn man 's avonds ging werken en de kinderen op bed lagen trok ik de kasten open en begon het eten. Vooral drop en chocolade. Dankzij de sessie kon ik achterhalen dat het niet durven uiten van gevoelens de oorzaak was dat ik ging eten. Omdat ik niet mijn ei kwijt kon bij mijn man. In de sessie bleek de oorzaak te liggen in mijn 2e levensjaar. Over die situatie denk ik nu anders en ik begrijp het. Ik begrijp ook, dat mijn man mij hoort, als ik maar tegen hem praat. Ik heb me sinds de sessie niet meer vol gepropt, geen zin in. Af en toe een dropje, 1 of 2, meer hoef ik ook echt niet. Ook ben ik eindelijk begonnen met sporten, haha, het is je toch gelukt! Bedankt voor alles !!"

1 week na de 1e sessie : "Het gaat goed. Ik voel me goed en ik ben 2 kg afgevallen. Ik ben blijven sporten, 3x per week, zoals ik al deed. Het snaaien is gestopt. ik heb het niet meer nodig gehad. Ik voel me nu ook rustig in mijn hoofd."

Afvallen lukt niet, ondanks alle kennis in huis mbt gezond eten, alles geprobeerd.
Na 2 sessies: "ik snoep niet meer vind alle snacks juist stinken nu. Ik weeg mezelf nu nog maar 1 x per week en val nu automatisch 0,75 kg af per week, zonder te lijnen. Ik voel me super, geen onrust meer in mijn hoofd. Dankzij de maagband zijn mijn porties nu kleiner. Ook als ik uit ga eten, dan is het nu eerder genoeg, en dat voelt prima. Eerst dacht ik elke dag over eten na en nu is dat weg. Een droom die is uitgekomen, want dit is hoe ik het altijd wilde. Dank voor alles."
Reacties nav de 1e afval-sessie dmv hypnotherapie (van de totaal 3 sessies):
Dame 1: "Ik heb geen snack meer aangeraakt 's avonds na jouw 1e sessie. Ik heb ook niet meer het gevoel gehad dat ik het wilde of er zin in had."
Dame 2: "Ik voel me verlicht en de drang om extra veel te eten is weg. Ik merk nu al dat ik het niet meer nodig heb. Ik begrijp nu waarom ik het deed, of beter gezegd waarom ik het onbewust blijkbaar "moest" doen."
Hierna volgt voor de 2e sessie de hypnotische / virtuele maagband en de 3e sessie wordt zo ingevuld naar gelang de wens van de klant: wat speelt er nog, waar ligt dan nog een behoefte.