"Ik heb me bij Suzanne gemeld om via hypnose mijn immuunsysteem een boost te geven in de strijd tegen kanker. Suzanne is zorgzaam en luistert heel goed naar je verhaal en je wensen, en verwerkt dat ook in de sessies. Na een paar sessies voelde ik me veel beter en strijdvaardiger. Bovendien voel ik me steeds na de sessies erg ontspannen. Ik kan hypnotherapie bij Suzanne van harte aanbevelen!"

Hoe kan hypnotherapie, IEMT en/of coaching via Hypnokracht, jouw leven met kanker en of na kanker ondersteunen?
Door mij worden voor jou, speciaal aangepaste sessies gemaakt op wie je bent, wat je bezig houdt en waar jij last van hebt.

De volgende sessie-opties zijn te kiezen:
* Loslaten van lasten, "acceptatie" van gebeurtenissen uit het verleden. Dit zorgt voor geestelijke drukverlaging;
* Er zijn speciale ontspanningsessies mogelijk, afgestemd op jouw mooiste levenservaring. Dit positieve herbeleven zorgt voor geestelijke kracht;
* Pijnverlichting, indien deze door j e denken, je emoties wordt versterkt;
* Angst voor de dood kan worden verlicht.
* Variabele duur en tarief van sessies mogelijk: 60 min of 105 min
Hypnose is pure ontspanning op een zeer diep lichamelijk en geestelijk niveau, waardoor je je sterker en rustiger gaat voelen en emotionele lasten los gelaten worden en ..... wie weet wat het verder nog voor jou doet ....
Hypnose is een alternatieve & aanvullende therapie. Je gaat je tijdens de enorm diepe ontspanning, concentreren op mijn suggesties. Je kunt erop vertrouwen dat ik het beste met je voor heb en dat mijn intentie is om jou te ontlasten in deze tijd van (over)leven met kanker.

"Zo'n twee maanden geleden heeft Suzanne mij zelfhypnose geleerd. Ik stond er aanvankelijk wat sceptisch tegenover, maar inmiddels niet meer. Ik doe de zelfhypnose (in verbinding komen met mijn onderbewuste) elke ochtend en elke avond en het helpt mij beslist. Mijn doel is het versterken van mijn immuunsysteem en langs die weg de kanker onder controle te krijgen. Inmiddels is al gebleken uit bloedonderzoek dat de kankeractiviteit is gedaald." (note van Hypnokracht: ik ben GEEN genezer en pretendeer ook niet te zijn in het geval van fysieke ziektes ! Dit is de eigen ervaring toen, van deze meneer. Ik heb niemad genezen van kanker en kan dit ook niet.)

"Na de eerste sessie wist ik hoe ik mezelf een zeer korte tijd volledig kon ontspannen waardoor ik geen pijn meer voelde in mijn nek en schouders. Voor de tweede sessie moest ik een duidelijke vraag bedenken. Met die vraag is Susanne aan de slag gegaan in de hypnosessie en de aansluitende healing. Er is een duidelijk antwoord op mijn vraag gekomen en ik heb een prettige afsluiting gemaakt van iets uit mijn verleden.
Ik ben erg blij met deze ervaring en kan Susanne van harte aanbevelen."