Ultra Height is een krachtige methode om een genezingsproces ( lichamelijk / geestelijk) te versnellen. Ook kan het antwoorden geven op levensvragen. Ik spreek in deze uit eigen ervaring, die voor mij als wonderlijk over is gekomen. 
Ikzelf heb in Ultra Height het antwoord gevonden waardoor ik zaken kon loslaten in mijn leven, met daaraan verbonden een lichamelijk chronisch probleem. Het geestelijke probleem was blijkbaar de kern van mijn chronisch fysieke probleem. Mijn huisarts en een neusoperatie hebben mij niet geholpen. Ik kreeg neussprays die als een tijdelijk "pleister" diende op de wonde maar die wond moest eigenlijk "gehecht" worden om het probleem te stoppen. Dit "hechten"werd niet gedaan want men wist geen oplossing. En dus heb ik me er na meer dan 40 jaar last hebben bij neergelegd.
Maar er bleek dit jaar wel een oplossing, die geheel onverwacht voorbij kwam, in een staat van zeer diepe ontspanning: Ultra Height.....
Mijn ervaring bestond uit een zeer hoog niveau van geestelijke trance, waar ik in mijn ervaring aanwezig was op de hoogste berg mogelijk, zonder geluid, zonder negativiteit, alleen maar de stilte van het verkeren op die berg. ( voor degene die ooit op een berg hebben gestaan weten welke stilte ik bedoel). Er zijn daar antwoorden en mogelijkheden in je onderbewustzijn te vinden, want ik kreeg ze ook. Hoe wonderlijk dit ook mag lijken. Ik kon het de 1e week na de sessie zelf ook niet geloven, de verandering die ik direct had bemerkt.
Een ander kan het ervaren als ronddansen op een bloemenweide, je geestelijk vrij voelend als een kind en antwoorden vinden op de vraag die je dan in jezelf, aan jezelf stelt. Er bestaan geen gekke vragen. Stel de vraag die je wilt, al gaat het over een overledene, probeer het, wie weet levert het je wat op waardoor jij bij de oplossing / het antwoord komt..
Voor Ultra Height dien je bij voorkeur een hypnose-sessie reeds te hebben ervaren, alvorens de Ultra Height sessie gedaan zal worden. De lichamelijke hypnose zal erg diep zijn en de aandacht gaat daarna uit naar de diepste verdieping mogelijk, van de geestelijke ontspanning.
 Klinkt vreemd / vaag? Dat kan,  want ik begreep er ook eerst niks van. Wat is dit, waar was ik, hoe kan dit? Maar ik heb het wel mogen ervaren!
Hoewel alle kenmerken en mogelijkheden van dit extreem hoge niveau van trance nog steeds worden verkend, is er geen twijfel over dat er bijzondere zaken kunnen gebeuren in deze staat.
Ben je op zoek naar een oplossing voor uw fysieke, mentale, emotionele kwesties?
Ben je al bij artsen, alternatieve genezers, body-werknemers, psychotherapeuten geweest op zoek naar een antwoord?
Wie weet brengt deze sessie een oplossing cq antwoord... (vraag altijd eerst uw arts om te zoeken naar een oplossing, ik bent geen vervanging van een arts/specialist)!