Mijn naam is Suzanne Hubert,
In 2016 heb ik zelf Hypnotherapie ondergaan, omdat het tijd werd mijn rugzak te legen. En dat is gelukt! Ik sta nu heel anders in het leven doordat mijn negatieve denkpatronen veranderd zijn.
Daardoor is mijn leven veel luchtiger geworden!
Ik voel me gezonder, omdat ik verlost ben van chronische kaakholteproblemen (ontstekingen sinussen), apneu en fybromyalgie en de vele kwakkelende griepachtige verschijnselen.
Ik heb dankzij Hypnotherapie geleerd wat een enorme invloed je denken heeft op je algehele gezondheid en dat je dankzij hypnotherapie de controle en macht terug kunt pakken over je leven.
================================================
Vanaf 1994 ben ik dienstverlenend aan het werk.
Sinds 13 jaar ligt mijn focus op gedragsverandering bij mensen. Ik maak daarbij gebruik van coachingstechnieken als NLP en heb ik ervaring in het geven van gedragsveranderende trainingen.
Vanaf maart 2017 ben ik Internationaal Gecertificeerd Hypnotherapeute, met extra jaarlijkse bijscholingen scholing voor oa kinderhypnose, medische hypnose, hypnose bij kanker en chronisch zieken.
Dankzij mijn HBO opleidingen PSBK (psycho-sociale basiskennis) en MBK (medische basiskennis) en de daarbij behorende jaarlijkse bijscholingen worden mijn behandelingen door verschillende verzekeraars vergoed.
Mijn opleidingen en masterclasses volgde ik via verschillende opleidingscentra in Nederland waaronder het Omni Hypnosis Training Center, Hypnoworld, Academie Hypnos, Hypnose Centrum Nederland, Energieschool, Biologika Nederland, Wat willen emoties (360 emoties) je vertellen: Emotie Expertise Centrum, Mental Space Psychology, Sociaal Panorama, etc
Als hypnotherapeut behandel ik de oorzaak van het probleem en niet alleen de symptomen, zodat het probleem wordt aangepakt bij de wortel.
Via hypnose werk ik op lichamelijk en op geestelijk niveau. Dat noemt men holistisch werken. Hierdoor wordt zowel de fysieke, de mentale, als de emotionele gezondheid aangepakt.
De technieken die ik gebruik zijn verschillend per klant, want iedereen is uniek en zijn een combinatie van:
* Transactionele Analyse (interacties tussen kind-deel, ouder-deel, volwassen-deel)
* directe hypnose
* medische hypnose
* kinderhypnose
* hypnotherapie
* familieopstellingen
* regressie & reincarnatie (onderdeel van hypnotherapie)
* partstherapie (onderhandelen tussen delen in jou)
* Jeffrey Stephens protocol (hypnotherapie)
* hypnotische maagband / gewichtsmanagement
* gedragstherapie
* NLP (neuro linguistisch programmeren).
* Ultra healing (hoogste staat van zijn/zelfheling)
* IMR (ideo motorische respons)
* Mental Space Psychology
* Havening: psycho-sensorische techniek die je aangeleerd krijgt. Zeer nuttig bij oa angstklachten.
* Gestalt dialogen (gericht op proces van contact maken, contact vermijden of contact verbreken)
De combinatie van deze technieken leidt tot snelle en blijvende veranderingen in denken en dus ook in gevoel en gedrag !
Alle bovengenoemde expertises hebben voor mijn hetzelfde doel: mensen verder helpen naar RUST, een gelukkiger en gezonder leven.Die negatieve gedachte(s) die jou bezig houden ... vraag jezelf eens af:
1. Is het waar wat ik denk over mezelf / over die ander?
( Zo nee, ga naar vraag 3.)
2. Weet je absoluut zeker dat het waar is?
3. Hoe reageer je, wat gebeurt er als je die gedachte blijft
geloven?
4. Wie of wat zou je zijn zonder die gedachte?

Wil je die gedachte kwijt? Maak snel een afspraak !