Mijn naam is Suzanne Hubert,
In 2016 heb ik zelf Hypnotherapie ondergaan, omdat het tijd werd mijn rugzak te legen. Daardoor is mijn leven veel luchtiger geworden.
Ik voel me gezonder, omdat ik verlost ben van chronische kaakholteproblemen (ontstekingen sinussen), apneu en fybromyalgie en de vele kwakkelende griepachtige verschijnselen.
Ik heb dankzij Hypnotherapie geleerd wat een enorme invloed je denken heeft op je algehele gezondheid en dat je dankzij hypnotherapie de controle en macht terug kunt pakken over je emotionele en fysieke leven.
================================================
Vanaf 1994 ben ik dienstverlenend aan het werk. Sinds 2005 werk ik met gedragsverandering bij mensen. Ik maak daarbij gebruik van verschillende coachingstechnieken en geef ik trainingen/workshops in gedragsveranderingen.
Vanaf maart 2017 ben ik ook Internationaal Gecertificeerd Hypnotherapeute, met jaarlijkse HBO bijscholingen.
VERGOEDINGEN: Dankzij mijn HBO opleidingen PSBK (psycho-sociale basiskennis) en MBK (medische basiskennis) en de daarbij behorende jaarlijkse bijscholingen worden mijn behandelingen door verschillende verzekeraars deels vergoed.
SCHOLING: Opleidingen, masterclasses, zelfstudies via: het Omni Hypnosis Training Center, Hypnoworld, Academie Hypnos, Hypnose Centrum Nederland, Energieschool, Emotie Expertise Centrum, Mental Space Psychology: Sociaal Panorama, Cure & Care (zorgprofessionals), BiVT, Conamore en Civas.
Als hypnotherapeut behandel ik bij voorkeur ook de oorzaak van het probleem en niet alleen de symptomen, zodat het probleem wordt aangepakt bij de wortel. Bij kinderen werk ik met het terugpakken van de regie, de controle over de eigen emoties, over de fysieke ongemakken.
Via hypnose werk ik op lichamelijk en op geestelijk niveau. (=holistisch werken.) Hierdoor wordt zowel de fysieke, de mentale, als de emotionele gezondheid aangepakt.
De TECHNIEKEN / METHODES die ik gebruik zijn behaald in basiopleidingen, Masterclasses en vervolgscholingen en zijn verschillend per klant, want iedereen is uniek en zijn een combinatie van:
* Transactionele Analyse (interacties tussen kind-deel, ouder-deel, volwassen-deel)
* directe hypnose
* medische hypnose volwassenen
* medische hypnose kinderen (vanaf 7 jaar);  
* kinderhypnose in de medische setting (vanaf 7 jaar)
* kinderhypnose
* hypnotherapie
* Matrix coaching
* familieopstellingen in hypnose
* regressie & reincarnatie (onderdeel van hypnotherapie)
* partstherapie (onderhandelen tussen delen in jou)
* Jeffrey Stephens protocol (hypnotherapie)
* hypnotische maagband / gewichtsmanagement
* gedragstherapie
* NLP (neuro linguistisch programmeren).
* Ultra healing (hoogste staat van zijn/zelfheling)
* IMR (ideo motorische respons)
* Mental Space Psychology
* PICS (Post Intensive Care Syndroom)
* Havening: psycho-sensorische techniek  
* Gestalt dialogen (gericht op proces van contact maken, contact vermijden of contact verbreken)
* Emotiecoaching
* ACT ( dieper versie van mindfulness)
De combinatie van deze technieken leidt tot snelle en blijvende veranderingen in denken en dus ook in gevoel en gedrag !
Alle bovengenoemde expertises hebben voor mijn hetzelfde doel: mensen verder helpen naar RUST, een gelukkiger en gezonder leven.Die negatieve gedachte(s) die jou bezig houden ... vraag jezelf eens af:
1. Is het waar wat ik denk over mezelf / over die ander?
( Zo nee, ga naar vraag 3.)
2. Weet je absoluut zeker dat het waar is?
3. Hoe reageer je, wat gebeurt er als je die gedachte blijft
geloven?
4. Wie of wat zou je zijn zonder die gedachte?

Wil je die negatieve gedachte kwijt? Maak snel een afspraak !