Mijn naam is Suzanne Hubert,
In 2016 heb ik zelf Hypnotherapie ondergaan, omdat het tijd werd mijn rugzak te legen. En dat is gelukt! Ik sta nu heel anders in het leven doordat mijn negatieve denkpatronen veranderd zijn.
Daardoor is mijn leven veel luchtiger geworden!
Ik voel me gezonder, omdat ik verlost ben van chronische kaakholteproblemen (ontstekingen sinussen), apneu en fybromyalgie en de vele kwakkelende griepachtige verschijnselen.
Ik heb dankzij Hypnotherapie geleerd wat een enorme invloed je denken heeft op je algehele gezondheid en dat je dankzij hypnotherapie de controle en macht terug kunt pakken over je leven.
================================================
Vanaf 1994 ben ik dienstverlenend aan het werk.
Sinds 13 jaar ligt mijn focus op gedragsverandering bij mensen. Ik maak daarbij gebruik van coachingstechnieken als NLP en heb ik ervaring in het geven van gedragsveranderende trainingen.
Vanaf maart 2017 ben ik Internationaal Gecertificeerd Hypnotherapeute, met extra jaarlijkse bijscholingen scholing voor oa kinderhypnose, medische hypnose, hypnose bij kanker en chronisch zieken.
Dankzij mijn HBO opleidingen PSBK (psycho-sociale basiskennis) en MBK (medische basiskennis) en de daarbij behorende jaarlijkse bijscholingen worden mijn behandelingen door verschillende verzekeraars vergoed.
Mijn opleidingen en masterclasses volgde ik via verschillende opleidingscentra in Nederland waaronder het Omni Hypnosis Training Center, Hypnoworld, Academie Hypnos, Hypnose Centrum Nederland, Energieschool.
Als hypnotherapeut behandel ik de oorzaak van het probleem en niet alleen de symptomen, zodat het probleem wordt aangepakt bij de wortel.
Via hypnose werk ik op lichamelijk en op geestelijk niveau. Dat noemt men holistisch werken. Hierdoor wordt zowel de fysieke, de mentale, als de emotionele gezondheid aangepakt.
De technieken die ik gebruik zijn verschillend per klant, want iedereen is uniek en zijn een combinatie van:
* Transactionele Analyse (interacties tussen kind-deel, ouder-deel, volwassen-deel)
* directe hypnose
* medische hypnose
* hypnotherapie
* familieopstellingen
* regressie & reincarnatie
* partstherapie;
* Jeffrey Stephens protocol
* hypnotische maagband / gewichtsmanagement
* gedragstherapie
* NLP (neuro linguistisch programmeren).
* Ultra healing
* IMR (ideo motorische respons)
De combinatie van deze technieken leidt tot snelle en blijvende veranderingen in denken en dus ook in gevoel en gedrag !
Alle bovengenoemde expertises hebben voor mijn hetzelfde doel: mensen verder helpen naar een gelukkiger en gezonder leven.

Het Jeffrey Stephens protocol is een directe, snelle en universeel toepasbare methode voor echt hypnose-veranderwerk. Het maakt niet uit welk issue!

De OMNI Hypnoseopleiding is onnavolgbaar als het gaat om technieken voor directe suggestietherapie en om te werken aan diepliggende problemen bij je client door gebruik te maken van de unieke methoden en technieken zoals R2C (Regression to Cause), Universele Therapie, Inner Child Therapie, Ultra Height® Hypnosis, Stoeltherapie, Werken met de Esdaile staat. OMNI Hypnosis Training Center is een internationale organisatie met wereldwijd duizenden hypnotherapeuten. Er zijn meer dan 25 opleidingscentra verspreid over de hele wereld waardoor continuïteit altijd wordt geborgd. De docenten van deze opleiding zijn zorgvuldig geselecteerd. Zij staan altijd onder kwaliteitscontrole van OMNI Hypnosis Training Center in Zwitserland.

- CAT therapeuten zijn gescreend op hun beroepscompentie - CAT-therapeuten voldoen aan bij- en nascholingseisen - CAT-therapeuten ondergaan praktijk visitatie. Vakgroepen CAT-complementair. Het CAT is een multidisciplinaire beroepsorganisatie voor complementaire therapeuten. De alternatieve sector wordt in 5 vakgroepen ingedeeld. Een vakgroep kan ook wel een stroming of discipline worden genoemd. Het CAT hanteert deze indeling en plaatst binnen elke vakgroep toezichthouders die de richtlijnen en kwaliteitseisen per beroep monitoren. Zodoende kan door vakspecialisten per vak de kwaliteit van praktijkvoering en bij- en nascholing gegarandeerd worden. In onderstaande overzichten wordt tevens de prestatie code van elke behandelvorm genoemd.