Mijn naam is Suzanne Hubert
Ik ben moeder van 1 dochter van 9 jaar en in mijn vrije tijd houd ik van schilderen, tijd besteden aan mijn gezin, uit eten gaan, musea bezoeken en het volgen van bijscholingen om mijzelf te verrijken.
In 2016 ben ik in aanraking met hypnose gekomen doordat ik besloot dat sommige zaken uit mijn leven nu eens voorgoed verlost moesten worden van de emotionele lading. En dat is gelukt, waardoor mijn leven veel luchtiger werd! Ik voel me zelfs gezonder doordat ik nu veel beter inzie wat geestelijke druk, je lijf kan aandoen, zonder dat je het zelf door hebt.
Chronische kaakholteproblemen (onstekingen sinussen) zorgden vanaf mijn 6e jaar voor problemen (ook apneu ivm dichtzittende neus) en in 2015 werd mij verteld dat ik leed aan fibromyalgie vanwege pijn in mijn lijf. Dat besloot ik niet te accepteren en na mijn behandelingen met hypnotherapie heb ik nergens meer last van.
Ik heb mijzelf beseft dat denkpatronen veel fysieke en emotionele klachten in stand kunnen houden en dat je de macht terug moet pakken over je leven. Mijn wens is dat veel mensen zichzelf sneller laten helpen dmv hypnotherapie, omdat het gevolg ervan zeer positief is ook voor je direct omgeving. Je kinderen die van jou leren en naar jou kijken, zien een andere ouder als je geholpen bent en je beter voelt.
Werkervaring:
Mijn werkervaring bestaat uit dienstverlenend werken voor mensen en met mensen, vanaf mijn 1e vaste baan (1995).
Ik heb 13 jaar lang gewerkt bij een Sociale Dienst en meer dan 1000 clienten ondersteund bij variabele problematiek als sociaal, emotioneel, lichamelijk. Daarnaast ben ik 2 jaar groepstrainer geweest omtrent solliciteren en gedragsverandering bij de Sociale Dienst.
Vanaf begin 2017 houd ik mij bezig met Hypnotherapie. De technieken kennen vele snelle wegen naar een oplossing, zodat jouw leven wordt verlicht en jij zaken kan gaan loslaten.
Alle 3 de bovengenoemde expertises hebben voor mijn hetzelfde doel: mensen verder helpen naar een beter bestaan.
Mijn vraag aan jou is:
Wat wil jij anders in je leven? ( fysiek en of geestelijk)
Kom met je vraag bij mij en ik beloof je dat ik er alles aan zal doen om je te helpen.
Weet je wat het fijne is: we houden geen uur lang een gesprekssessie en ik kom je niet je diepste geheimen te weten. Jij blijft ten alle tijden in controle, je komt 1 tot 3 x bij mij om je hulpvraag aan te pakken. Met minimaal 1-2 weken tussenposes.
Ik zie je graag in mijn praktijk.

Het Jeffrey Stephens protocol is een directe, snelle en universeel toepasbare methode voor echt hypnose-veranderwerk. Het maakt niet uit welk issue!

Het National Guild of Hypnotists (NGH): een non-profit, op lidmaatschap gebaseerde, internationale organisatie voor professionele hypnotiseurs. De NGH heeft wereldwijd 114 afdelingen met meer dan 14.000 leden in 80 landen. Het stelt normen voor hypnotherapie.

De OMNI Hypnoseopleiding is onnavolgbaar als het gaat om technieken voor directe suggestietherapie en om te werken aan diepliggende problemen bij je client door gebruik te maken van de unieke methoden en technieken zoals R2C (Regression to Cause), Universele Therapie, Inner Child Therapie, Ultra Height® Hypnosis, Stoeltherapie, Werken met de Esdaile staat. OMNI Hypnosis Training Center is een internationale organisatie met wereldwijd duizenden hypnotherapeuten. Er zijn meer dan 25 opleidingscentra verspreid over de hele wereld waardoor continuïteit altijd wordt geborgd. De docenten van deze opleiding zijn zorgvuldig geselecteerd. Zij staan altijd onder kwaliteitscontrole van OMNI Hypnosis Training Center in Zwitserland.