Mijn naam is Suzanne Hubert, moeder van Lisa van 9 jaar, samenwonend met Frank. In mijn vrije tijd houd ik van schilderen, tijd besteden aan mijn gezin, uit eten gaan, musea bezoeken en het volgen van bijscholingen om mijzelf te verrijken.
In 2016 heb ik zelf Hypnotherapie ondergaan, omdat het tijd werd mijn rugzak te legen. En dat is gelukt! Ik sta nu heel anders in het leven doordat mijn verkeerde denkpatronen veranderd zijn.
Daardoor is mijn leven veel luchtiger geworden!
Ik voel me ook gezonder, omdat ik verlost ben van chronische kaakholteproblemen (onstekingen sinussen), apneu en fybromyalgie en de vele kwakkelende griepachtige gevoelens.
Ik heb dankzij Hypnothrapie geleerd wat een enorme invloed je denken heeft op je algehele gezondheid.
En dat je de controle en macht terug kunt pakken over je leven.
==================================================Vanaf 1994 ben ik dienstverlenend aan het werk.
Sinds 13 jaar ligt mijn focus op gedragsverandering bij mensen. Ik maak daarbij gebruik van coachingstechnieken als NLP, geven van trainingen en vanaf begin 2017 ben ik Internationaal Gecertificeerd Hypnotherapeute, met extra scholing voor algemene kinderhypnose, medische hypnose, hypnose bij kanker en chronisch zieken.
Tijdens de sessies mix ik verschillende technieken daar waar nodig: familie-opstellingen, Transactionele Analyse (interacties tussen kind-deel, ouder-deel, volwassen-deel), Regressie, Inner-child, Vergeving, Jeffrey Stephens protocol, Ultra Height, gedragstherapie.
De combinatie van deze technieken leidt tot snelle en blijvende veranderingen in denken en dus ook in gevoel !
Alle bovengenoemde expertises hebben voor mijn hetzelfde doel: mensen verder helpen naar een gelukkiger en gezonder leven.

Het Jeffrey Stephens protocol is een directe, snelle en universeel toepasbare methode voor echt hypnose-veranderwerk. Het maakt niet uit welk issue!

De OMNI Hypnoseopleiding is onnavolgbaar als het gaat om technieken voor directe suggestietherapie en om te werken aan diepliggende problemen bij je client door gebruik te maken van de unieke methoden en technieken zoals R2C (Regression to Cause), Universele Therapie, Inner Child Therapie, Ultra Height® Hypnosis, Stoeltherapie, Werken met de Esdaile staat. OMNI Hypnosis Training Center is een internationale organisatie met wereldwijd duizenden hypnotherapeuten. Er zijn meer dan 25 opleidingscentra verspreid over de hele wereld waardoor continuïteit altijd wordt geborgd. De docenten van deze opleiding zijn zorgvuldig geselecteerd. Zij staan altijd onder kwaliteitscontrole van OMNI Hypnosis Training Center in Zwitserland.