Van harte welkom bij Hypnokracht te Rosmalen.
Ben jij ook op zoek naar:
  • Levenslust;
  • Rust in je hoofd;
  • Leven vanuit wie jij echt bent;
  • Lichamelijke verbeteringen / oplossingen;
  • Diegene zijn die je vroeger was, zonder alle ballast?
  • Op een gezonde manier gewicht verliezen, zonder dieet.
Mogelijk ben je hier beland omdat je zoekt naar een oplossing. Misschien wel omdat je regelmatig negatieve gedachten hebt of eet/snoep je steeds teveel / te vaak? Heb je misschien chronische pijn, last van allergie, negatieve gedachtes, wil jij je eindelijk eens positief voelen, of gewoon eens rustig in je hoofd ? En zo meer.
Als je alles alleen kon oplossen, dan was dat al gebeurd.

Het Jeffrey Stephens protocol is een directe, snelle en universeel toepasbare methode voor echt hypnose-veranderwerk. Het maakt niet uit welk issue!

* CAT therapeuten zijn gescreend op hun beroepscompentie * CAT-therapeuten voldoen aan bij- en nascholingseisen * CAT-therapeuten ondergaan praktijk visitatie. Vakgroepen CAT-complementair. Het CAT is een multidisciplinaire beroepsorganisatie voor complementaire therapeuten. De alternatieve sector wordt in 5 vakgroepen ingedeeld. Een vakgroep kan ook wel een stroming of discipline worden genoemd. Het CAT hanteert deze indeling en plaatst binnen elke vakgroep toezichthouders die de richtlijnen en kwaliteitseisen per beroep monitoren. Zodoende kan door vakspecialisten per vak de kwaliteit van praktijkvoering en bij- en nascholing gegarandeerd worden. In onderstaande overzichten wordt tevens de prestatie code van elke behandelvorm genoemd.

De OMNI Hypnoseopleiding is onnavolgbaar als het gaat om technieken voor directe suggestietherapie en om te werken aan diepliggende problemen bij je client door gebruik te maken van de unieke methoden en technieken zoals R2C (Regression to Cause), Universele Therapie, Inner Child Therapie, Ultra Height, Stoeltherapie, Werken met de Esdaile staat. OMNI Hypnosis Training Center is een internationale organisatie met wereldwijd duizenden hypnotherapeuten. Er zijn meer dan 25 opleidingscentra verspreid over de hele wereld waardoor continuïteit altijd wordt geborgd. De docenten van deze opleiding zijn zorgvuldig geselecteerd. Zij staan altijd onder kwaliteitscontrole van OMNI Hypnosis Training Center in Zwitserland.

Via een klik op de foto komt u uit op desbetreffende website. Hypnokracht is aangesloten bij GAT, zodat Hypnokracht aan de wet voldoet en dat klanten een klacht zouden in kunnen dienen bij GAT mochten zij een klacht hebben. Het GAT is laagdrempelig bereikbaar: dit is de opdracht van de rijksoverheid. Het is een duidelijk teken van professionaliteit.

Het National Guild of Hypnotists (NGH): een non-profit, op lidmaatschap gebaseerde, internationale organisatie voor professionele hypnotiseurs. De NGH heeft wereldwijd 114 afdelingen met meer dan 14.000 leden in 80 landen. Het stelt normen voor hypnotherapie.

Lid van Stichting CAT-complementair, een volwaardige beroepsorganisatie voor PLATO therapeuten.