Recensies / ervaringen van hypnotherapie bij praktijk Hypnokracht
Klanten komen uit het hele land naar Rosmalen, dankzij onderstaande recensies / ervaringen.
---- Globale probleembenoemingen staan erbij vermeldt, zodat je mogelijk iets herkent bij jezelf , dat je weet dat je er niet mee rond hoeft te blijven lopen en dat er meerderen zijn, die hier ook last van hebben en hadden. Je bent nooit de enige en niks is vreemd of gek! ----

01.07.19 Probleem: emotie-eten stoppen en loslaten vervelende emoties
Recentelijk bij Suzanne geweest voor een behandeling. Een super fijne ervaring waar een zorgvuldige intake aan vooraf ging. Die voor de behandeling uitgebreid word besproken en er duidelijke uitleg is gegeven. Ik voelde me veilig en gesteund en was mij van alles zeer bewust. Bijzonder dat je onder hypnose alles bewust mee maakt en onder begeleiding van Suzanne aangeleerd gedrag, ervaringen en overtuigingen onder de loep neemt en er daadwerkelijk verandering in aanbrengt. Ik had de gewoonte mezelf te troosten en gevoelens weg te stoppen door overmatig te gaan eten of snoepen. Na de behandeling geen enkel moment gekend om te gaan snaaien. In plaats daarvan kan en mag het gevoel er zijn. En weet ik wat ik nodig heb in plaats van teveel snoepen en eten. Hierdoor ben 1,5 KG afgevallen. De nazorg is uitstekend.

21.06.19 Probleem: emotie-eten en daardoor een te hoog BMI
Hoi Susanne, Weet je nog dat ik je vertelde dat steeds als mijn man 's avonds ging werken en de kinderen op bed lagen trok ik de kasten open en begon het eten. Vooral drop en chocolade. Dankzij de sessie kon ik achterhalen dat het niet durven uiten van gevoelens de oorzaak was dat ik ging eten. Omdat ik niet mijn ei kwijt kon bij mijn man. In de sessie bleek de oorzaak te liggen in mijn 2e levensjaar. Over die situatie denk ik nu anders en ik begrijp het. Ik begrijp ook, dat mijn man mij hoort, als ik maar tegen hem praat. Ik heb me sinds de sessie niet meer vol gepropt, geen zin in. Af en toe een dropje, 1 of 2, meer hoef ik ook echt niet. Ook ben ik eindelijk begonnen met sporten, haha, het is je toch gelukt! Bedankt voor alles !!

18.06.19 Probleem: last van achterdocht in huidige relatie door vreemdgaan ex-partner
Ik merk echt het verschil. Vanaf 2 dagen na de sessie begon het verschil door te komen. Fysiek gaat het al stukken beter, de pijntjes zijn veel minder. Ik voel me goed. Ik kan het eigenlijk niet bevatten, omdat het te wonderlijk is. Ik ben nu nog veel bezig met me afvragen hoe dit mogelijk is, na 1 sessie. Maar al met al gaat het goed met me!

21.03.19 Probleem: ernstige buikklachten bij scholiere
Het gaat goed, ik ben nog geen enkele keer meer thuis hoeven blijven vanwege de pijn. Ik voel nog wel wat in stresssituaties, maar dan weet ik waarom dat is en trekt het vanzelf weer weg. Het gaat nu veel beter.

19.03.19 Probleem: afvallen lukt niet, ondanks alle kennis in huis mbt gezond eten, alles geprobeerd.
Na 2 sessies: ik snoep niet meer vind alle snacks juist stinken nu. Ik weeg mezelf nu nog maar 1 x per week en val automatisch 0,75 kg af per week, zonder te lijnen. Ik voel me super, geen onrust meer in mijn hoofd. Dankzij de maagband zijn mijn porties nu kleiner. Ook als ik uit ga eten, dan is het nu eerder genoeg, en dat voelt prima. Eerst dacht ik elke dag over eten na en nu is dat weg. Een droom die is uitgekomen, want dit is hoe ik het altijd wilde. Dank voor alles.

10.03.19 Probleem: afsluiting vinden na een burnout
In februari bij Hypnokracht geweest. Gevonden via de website.
Ik was na een zwaar jaar met een fikse burnout vastbesloten om e.e.a. af te sluiten. Hulp van hypnose leek me goede keuze.
Het aanmelden ging soepel en vlot. Ik kreeg een mail met goede uitleg, wat er ging gebeuren en hoe ik me kon voorbereiden. Dit was zeer uitgebreid en tot detail beschreven. Erg fijn!
Toen ik binnenstapte bij Suzanne voelde ik me erg welkom Zij stelde me zeer op mijn gemak en er was meteen een klik. We hebben ruim half uur samen gesproken en toen is de behandeling gestart. Ik ga daar niet uitgebreid over uitweiden maar het was een prettige, prachtige, indrukwekkende ervaring die me veel goed heeft gedaan
Na afloop was er ook weer veel tijd om e.e.a. door te spreken. Geen moment werd er op de klok gekeken, geen moment had ik het idee dat de tijd op was. We hebben afscheid genomen en ik kan in alle eerlijkheid zeggen dat Suzanne voor altijd een plaatsje in mijn hart heeft. Wat een lief mens!
Voor eenieder die open staat op zich "over te geven" aan hypnose kan ik met een gerust hart sturen naar hypnokracht. Integer, warm en professioneel zijn de woorden die me te binnen schieten.
Gerrie

06.03.19 Probleem: onrust in hoofd en tinnitus
Dankzij het loslaten van alles, van de drukte in mijn hoofd, heb ik vaak dat ik geen aandcaht meer schenk aan de piep. As ik dat wel doe, dan hoor ik het nog wel, maar veel lichter. Er zijn ook dagen dat ik het niet hoor, omdat ik rust heb in mijn hoofd, denk ik ook niet meer aan die piep. Ik voel me nu goed. Er is eigenlijk niks meer waar ik nog last van heb.

Note van hypnotherapeute Suzanne: tinnitus is veelal te verlichten, zodat het je niet meer afleid, stoort. Ik garandeer nooit dat ik het weg kan halen. Het kan heel goed zijn dat het (licht) hoorbaar blijft. Ik noem dat het signaal van het lichaam, wat graag wilt dat je altijd blijft luisteren naar wat jij NODIG hebt. Dan wordt het je vriendje en niet meer iets tegen wie/wat je blijft vechten/blijft ergeren. Als het een fysieke beschadiging is door bv te harde muziek, dan kan ik je helpen het leefbaar te maken.

24.02.19 Probeem: afvallen lukt niet, heb alles al geprobeerd
Reacties nav de 1e afval-sessie dmv hypnotherapie (van de totaal 3 sessies):
Dame 1: "ik heb geen snack meer aangeraakt 's avonds na jouw 1e sessie. Ik heb ook niet meer het gevoel gehad dat ik het wilde of er zin in had."
Dame 2: "ik voel me verlicht en de drang om extra veel te eten is weg. Ik merk nu al dat ik het niet meer nodig heb. Ik begrijp nu waarom ik het deed, of beter gezegd waarom ik het onbewust blijkbaar "moest" doen."
Hierna volgt voor de 2e sessie de hypnotische / virtuele maagband en de 3e sessie wordt zo ingevuld naar gelang de wens van de klant: wat speelt er nog, waar ligt dan nog een behoefte.

19.02.19 Probleem: waar zit de knop voor mijn probleem? Pijn in armen
Ik kan stress die soms opkomt, veel beter relativeren en weer laten zakken. Ook is de pijn die ik had in beide armen weg. Ik gebruik de techniek die jij me hebt aangeleerd tijdens de sessie, zodat mijn hoofd weer leeg en rustig wordt.

12.02.19 Probleem: pijn in nek, schouders en 1 arm
De pijn is weg sinds ik bij jou ben geweest. Ik heb jaren van alles geprobeerd en niks hielp tot nu toe. Ik voel me echt goed en blij.

28.01.19 Probleem: meisje met angst (fobie) voor bepaald soort eten.
Met mijn dochter van 15 bij Suzanne geweest. Ze had een soort van angst om bepaalde voedingsmiddelen te eten/proeven. Dan voornamelijk fruit en groenten maar ook bijvoorbeeld bruin brood. Bij het idee alleen al, raakte ze zwaar in de "stress" Ze liep hier zelf ook steeds vaker tegenaan en vond het ook vooral heel vervelend worden. Wilde toch ook graag "normaal" eten en ook meer gezond eten eten. Na een sessie is er een verbluffend verschil. Er wordt van alles beproeft, ze vindt het natuurlijk niet altijd even lekker, maar het geeft geen stress meer. Ze is zelf heel blij met het resultaat en ook wij als gezin!

08.01.19 Probleem: beter leren ontspannen & slapen ; zelfhypnose-sessie
Met de zelfhypnose gaat het nu goed. Aanvankelijk had ik er wat moeite mee maar dat lag aan de onregelmatigheid van de feestdagen.
Dat ik dan niet thuis was, veel onderweg bij kennissen en zo. Ik kon gelukkig goed terugvallen op het MP-3 bestand.
Nu doe ik het met een bepaalde regelmaat en dat gaat goed. Het mooiste is ’s avonds, een goede nachtrust is dan verzekerd. Ook als ik een keer wakker word pas ik hypnose toe en dan slaap ik weer in een paar minuten. Ideaal.

11.12.18 Probleem: Bart ( 75 jaar) durfde nooit nee te zeggen en durfde niet voor zichzelf op te komen
Bart, 75 jaar laat weten hoe het met hem gaat na 2 sessies hypnotherapie: Door toedoen van een zeer ernstig narcistische vader durfde ik niet voor mijn eigen op te komen en durfde ik ook geen nee te zeggen. Met heel veel angst en schuldgevoelens, dat ik nooit goed genoeg was enz. Ik was hulpeloos en niet bij machte om een eigen leven op te bouwen. Ik heb daar meerdere vormen van psychologische hulp voor gehad o.a. EMDR. Alles hielp wel wat maar zeer beperkt. Na slechts 1 sessie hypnotherapie is het resultaat gewoon verbluffend. Ik durf nu voor mijn eigen op te komen en nee te zeggen.
Ik heb nu een tweede sessie gedaan om zelf de dingen te gaan doen die ik graag wil , zelf besluiten nemen , geen schuldgevoelens meer “wat zullen anderen wel zeggen” en niet bang meer om actie ondernemen als dat nodig is. Iets wat ik door gebrek aan eigenwaarde en zelfvertrouwen nooit durfde. Ook dit resultaat is verbluffend goed. Een verrijking voor mijn leven waar ik zeer dankbaar voor ben en het is ook iets dat ik zonder meer iedereen aan durf te bevelen. "

27.11.18 Probleem was: altijd gekleineerd door ex-man. Ik wil mijn eigen ik weer terug.
" ik ben eindelijk vrij. Vrij om te zijn wie ik ben, vrij om te zeggen wat ik voel, vrij om zelf beslissingen te kunnen nemen. Mijn ex-man kan de pot op, hij heeft zijn macht over mij nu verspeelt. Ik ben bevrijd"

17.11.18    Probleem: pijn in nek en schouders, alle therapieën al gehad. En onzekerheid in uitvoering baan.
" Meteen de week na de sessie voelde ik me zoooo heerlijk. Heerlijk verlicht. Alsof ik iemand altijd op mijn schouders meezeulde en die is nu weg. Ik heb geen pijn meer in mijn nek! Tussen mijn schouders voel ik nog wel wat.
Alle therapieën met al het huiswerk wat ik ooit meekreeg hebben nooit opgeleverd wat deze sessie mij heeft gebracht. Ik kan weer vrij ademhalen en voortaan bepaal ik wat ik wel wil en niet wil! "
De klant bepaalt zelf in deze of een 2e sessie nodig is, voor resterende klachten of dat het voldoende is / leefbaar is. In deze is het leefbaar genoeg ;)

14.11.18   Probleem: erg onrustig / druk in het hoofd met veel schuldgevoelens
" Ik heb veel meer innerlijke rust. Mijn leven voelt nu goed. Ik luister naar die muziek op Youtube (alfa-golven) die jij me aanraadde en als ik teveel denk, dan lees ik jouw briefje met daarop: Stop!
Ik denk nu vaak: dat anderen het minder goed hebben als ik, daar kan ik nu eenmaal niks aan doen. Dat gaf eerder altijd een schuldgevoel, nu kan ik dit veel beter relativeren/ loslaten. Dierenleed laat me nog niet helemaal los, maar dan lees ik jouw briefje met daarop: Stop! en daardoor ben ik er veel minder mee bezig.De weekenden waren altijd erg onrustig en nu voelt het als heel rustig. Ik voel me niet meer schuldig over zaken. Ik ben uit mijn eigen gevangenis gestapt. Je hebt me echt heel erg verwend in die sessie. "

13.11.18   Probleem: stoppen met roken lukt maar niet....
Iedereen heeft een eigen reden om te starten met roken. In deze casus ging het om verdriet, waar de sigaret een troost-voorwerp was. Door het verdriet los te laten, bleek het stoppen met roken wel te gaan. Dat was het laatste, wat nodig was, om door te zetten. Nu anderhalf jaar later krijg ik bericht:
" ik ben op de dag dat ik bij jou ben geweest, gestopt met roken en ik ben nog steeds gestopt. Heel blij mee en trots op! Was blijkbaar net dat extra zetje dat ik nodig had, bedankt."

30.10.18    Probleem: grote onzekerheid en irritaties naar team sinds nieuwe werkomgeving.
Functie klant: leidinggevende in zorgbranche.
Resultaat na 1 sessie: "Ik kreeg gisteren tijdens het gesprek met mijn leidinggevende complimenten over de enorme verandering in mijn gedrag en manier van communiceren. Het valt ook bij mijn teamleden op, hoe anders ik reageer, met veel meer rust. Ik voel me ook veel rustiger. Mijn fysieke klachten lijken nu beter een plek te krijgen, worden rustiger. Ik denk nu veel vaker...laat maar gaan, maak je niet zo druk. Mijn doel is bereikt !"

27.10.18    Probleem: geen levenslust meer, steeds opgefokt zijn, geen energie.
Wens: zin in het leven terug krijgen. Resultaat 2 weken na 1e sessie:
"Ik voelde me de 1e paar dagen heel fijn, heel rustig. En elke dag voel ik het bergopwaarts gaan. Ik heb heel veel rust, iedereen in de omgang merkt het grote verschil in mij en zegt dat ook tegen mij. Ik schijn zelfs anders uit mijn ogen te kijken. Ik geniet van elke dag die beter gaat. Zelfs mijn communicatie schijnt veel rustiger te zijn, mensen merken dat ik rustig praat en beter luister ivm boos en opgefokt te zijn. Ik heb voor het eerst weer zin in mijn verjaardag. Op mijn werk ben ik voor mezelf opgekomen, waar ik normaal zou dichtklappen. In de familie heerste veel onrust en ik reageerde altijd opgefokt en nu heb ik ze gezegd, laten we gaan zitten en er normaal over praten en dat lukte ! Ik heb mijn levenslust terug en verwacht dat het de komende weken alleen maar nog beter zal gaan worden. Met mijn vriend heb ik de laatste 10 dagen na de sessie meer genoten dan ooit daarvoor. Ik ben heel blij!

15.09.18    Probleem: Gehoord willen worden.
Eerste contact telefonisch consult, dit als zeer prettig ervaren zodat ik nadien een afspraak heb gemaakt.
Onbekend maar door vertrouwt gevoel me er aan overgegeven en nu 2 weken na de sessie voel ik me beter/ anders.
Over paar weken terug voor volgende sessie!
Ik kan het echt aanraden, Suzanne geeft je vertrouwen, ik ben nog nooit zo ontspannen geweest! Ze weet waar ze over praat en geeft de juiste tips!
Thankxxx

14.09.18    Probleem: Boosheid niet kunnen loslaten
Was 2 weken geleden bij Suzanne.
wat een mooie ervaring.
ik voelde me daarna
vrij van alle lasten die ik al jaren mee draag.
door voor Hypnokracht en Suzanne open te staan, voel ik me nu
heel fijn en vrij van de vele dingen die ik in mijn rugzak meedroeg.
echt een aanrader"

07.08.18    Probleem: Vergeven partner ivm vreemdgaan
He Suzanne,
Toen ik bij jou kwam was ik al jaren boos. Mijn man had een ander gehad maar ik wilde bij hem blijven. Steeds viel ik terug op een aanval naar hem ivm zijn fout. Tijdens de sessie gaf jij op een bepaald moment aan: het is nu of nooit, jij kiest nu voor of vergeving of voor een status quo in de huidige situatie. En die keuze maakte ik toen ook. Ik vergaf hem, ik vergaf die trut van toen en ik vergaf mijzelf. Puur om verder te kunnen en daarmee afscheid te nemen van het oude leed. Ik koos nu nl 100% voor hem, zonder steeds die aanvallen. We praten meer, ik uit me meer en ik voel me veel rustiger. Ik kies voor hem zonder oud zeer. Dank voor je hulp! (Graag anoniem plaatsen aub.)

31.07.18    Probleem: losmaken van negatieve invloeden van ouders
Ik begreep wel waar mijn boosheid vandaan kwam, maar kon er door gesprekken met een psycholoog niet bij komen. Ook EMDR hielp maar deels. Nu begrijp ik waarom, het zat dieper in mijn geest, waar ik dankzij die trance ineens wel bij kon komen. De 1e oorzaak lag zo ver terug, dat kon ik me normaal gesproken helemaal niet herinneren. Ik heb mijn ouders vergeven en vooral mezelf moeten vergeven. Ik kan nu zijn wie ik wil zijn. Ook mijn woede is weg. Ik vind mezelf zelfs aardig nu ;)))
Grote dank en groet, P.

16.06.18    Probleem: immuunsysteem / kanker
Ik heb me bij Suzanne gemeld om via hypnose mijn immuunsysteem een boost te geven in de strijd tegen kanker. Suzanne is zorgzaam en luistert heel goed naar je verhaal en je wensen, en verwerkt dat ook in de sessies. Na een paar sessies voelde ik me veel beter en strijdvaardiger. Bovendien voel ik me steeds na de sessies erg ontspannen. Ik kan hypnotherapie bij Suzanne van harte aanbevelen!

12.06.18     Probleem: niet kunnen vergeven partner
Ik heb een goede sessie bij Suzanne gehad. Ze nam me mee terug in de
tijd waardoor ik inzicht kreeg in door mij ontwikkelde patronen. Heel
verhelderend, een aanrader om meer over jezelf en je gedrag te
begrijpen en vervolgens bij te sturen als je dat wilt. Suzanne belt ook
na hoe het met je gaat op een zeer prettige manier. dank je voor alles en succes met de praktijk.

19.05.18    Probleem: allergie dieren
Hanneke: Afgelopen week ben ik bij Suzanne geweest voor mijn allergie op paarden. Het was een hele fijne sessie. Mijn hele lijf was aan het tintelen van de ontspanning. Na afloop moest ik natuurlijk testen of het gelukt was. Suzanne haalde voor mij een cap die veelvuldig gebruikt wordt. Normaal gesproken zou ik al heel snel kast krijgen van jeukende ogen en benauwdheid. Nu had ik nergens last van, zelfs niet toen ik eraan geroken had. In de middag ben ik gaan wandelen langs een paardengebied. Nog steeds nergens last van!

18.05.18     Probleem: altijd boos voelen
Indruk dat het werkt tot nu toe. Ik voel de boosheid veel minder en ook naar omgeving toe.
Dat gaat goed. Vriendin merkt het verschil!

23.04.18    Probleem: altijd onrust voelend in lijf zonder te weten waarom
Anonieme recensie:
Klant kwam voor onrust in lijf en geest, maar kan niet de vinger erop leggen waar het door kwam, maar het maakte haar erg onzeker en dus weer onrustig.
2 weken na de sessie bel ik haar met de vraag hoe het gaat.
Ze geeft aan: het gaat goed! Ik ben bewuster aan het leven, ik zie veel meer wat ik doe. Ik ben nog bewuster aan het kijken naar mijzelf en ik blijf nu veel meer bij mijzelf. En heb niet steeds meer een weerwoord met het idee dat ik mezelf steeds moet verdedigen. De onrust is er niet meer. Het is iets wat je niet kunt pakken, ik weet niet waar het aan lag, maar het is wel weg! Ze weet nu veel beter dat ze er WEL mag zijn. Ik doe nu dingen zonder dat ik denk; kan ik dit wel maken, kan ik dat wel zeggen. Ik praat en handel vanuit mij eigen wensen.

12.03.18    Probleem: Altijd somber voelen
Marga W. : ik voelde me al een tijd niet super ,voelde een last op mijn schouders die er maar niet vanaf ging ik dacht als ik naar de huisarts ga met mijn klachten krijg ik anti depressieva en dat was iets wat ik zeker niet wilde.ik kwam via FB bij Hypnokracht terecht en ik dacht dit is iets voor mij en wat ben ik blij dat ik gegaan ben.Ik ben er geweldig geholpen ik voel me verlicht en verlost van mijn sombere gevoel er is mij veel duidelijk geworden waarom ik deed zoals ik deed. Ik kan het iedereen aanraden
Heel erg bedankt voor je hulp
liefs Marga

02.2018    Probleem: Sexueel misbruik (ivm privacy geen naam)
1 sessie: vergeven van daders EN vergeving van jezelf. Vergeving betekent JEZELF verlossen van diegenen die jou pijn hebben gedaan, NIET vergeten of goedkeuren. Waarom? Omdat jij anders dagelijks het gif van die gebeurtenis drinkt en wie lijdt daaronder als enige.....?)
Na de sessie: "gevoel van verlichting. Na 2 weken nog eens gebeld: nog steeds gevoel van verlichting!"

25.01.18    Probleem: aanhoudende angstdromen
PROBLEEM IN 1 SESSIE VERHOLPEN EN NA BIJNA 4 MAANDEN NOG STEEDS WEG!!!
"Afgelopen oktober een hypnose behandeling gehad!
Deze als zeer positief ervaren!!
Nu was ik wel wat sceptisch maar het heeft al mijn vooroordelen weggenomen.
Na 3jaar allerlei angstdromen en vele therapeuten ben ik er nu eindelijk vanaf!!!🎉
Geen enge dromen meer en weer uitgerust wakker worden!!
Superbedankt Suzanne! "
(Ivm privacy-wens geen naam)

20.11.17    Probleem: immuunsysteem / kanker
Hans:
Zo'n twee maanden geleden heeft Suzanne mij zelfhypnose geleerd. Ik stond er aanvankelijk wat sceptisch tegenover, maar inmiddels niet meer. Ik doe de zelfhypnose (in verbinding komen met mijn onderbewuste) elke ochtend en elke avond en het helpt mij beslist. Mijn doel is het versterken van mijn immuunsysteem en langs die weg de kanker onder controle te krijgen. Inmiddels is al gebleken uit bloedonderzoek dat de kankeractiviteit is gedaald.

17.11.17    Probleem: (prive)
Kledingontwerpster Evana Kuik bekend van LINDA.TV en Evan menswear / Inconcept store te Rotterdam heeft een sessie bij mij gevolgd en dit geplaatst in haar vlog op Youtube:
https://www.youtube.com/watch?v=dCBa1b3W100&t=1270s

01.11.17    Probleem: wrok door vreemdgaan partner
(Ivm wens klant/ ivm privacy anoniem.)
Hoi!
Eindelijk een update van mij!
Wilde je een zo goed mogelijk beeld geven van hoe ik me voel nu... dus vandaar de late reactie😉
Tuurlijk mag je het plaatsen op Facebook! En dan 5 sterren te geven!!
Ik was die avond helemaal uitgeblust... en sliep ook niet lang nadat ik klaar was met douchen!
Ben rustig in slaap gevallen volgens mijn vriend en heb ook geslapen als een blok!! Wat heel positief is.
Want als er veel overgepraat werd of ik kwam haar tegen was het eigenlijk altijd raak met onrustig slapen!
Dus positief!
Het verbaasde me dat ik die avond ook weinig kon vertellen tegen mijn vriend hoe het was gegaan... kreeg het gevoel dat ik het eerst voor
mezelf moest verwerken om het goed te kunnen vertellen wat we hebben gedaan en besproken!
De dagen daarna was ik heel erg hyper... druk met praten en doen... irritant zelfs😅
Maar wel positief! Alsof er een last van m’n schouders af was!
Ik kon voor mijn gevoel de hele wereld aan!!!
De week erna was erg druk met de verjaardag van X en de bijbehorende feestjes!
Een confronterende periode omdat je dit alleen moet doen en ook 1x wel wat tranen gehad. Maar ook van geluk omdat ik haar toch een mooi leven geef ondanks dat het anders is dan de opzet was! En ze ook een heel blij en lief meisje is!! Meestal😅
De confrontatie met haar vader was ook een kille bedoeling... geen felicitatie... en dat was even schakelen... toch weer een bewustwording dat hij mij niet meer ziet als moeder. Maar als noodzakelijk kwaad. Maar wat me ook tegelijkertijd een powergevoel gaf dat ik het wel supergoed doe! En hem niet nodig heb om het goed te doen!
Een confrontatie met X bleef uit... op de gewoonlijke trainingen of wedstrijden was ik er niet of zij niet...
ben ze alleen tegengekomen met friet halen en ik dacht toen te merken dat ze express harder begon te praten aan de telefoon over wat er zo geweldig was en wat voor leuke dingen ze allemaal ging doen met X en de kinderen.
Het was moeilijk om me te focussen op iets anders en mijn gedachten te verzetten.
Daarna hierover gehad en met mijn vriend en een goede vriend erover gesproken. Hun draaide het om...
waarom zou ze harder praten, zou ze echt express juist daarover praten, denk je dat of wil je dat denken om haar als slecht te blijven bestempelen.
Ik kon het alleen beantwoorden met dat ik het gevoel krijg dat er nog steeds een strijd is.
Strijd wie er het beste is, beter in dingen... soort competitie.
En ik wil die strijd niet. En ik weet dat ik de enige ben die het kan stoppen als het er al is.
Ik probeer dan continue te denken aan de gifbeker... duurt wel even maar merk dat het steeds beter word
Ik kan al zeggen dat het me veel minder doet en ik me er minder mee bezighoud. Soms heb ik nog die stemmetjes die zich bemoeien met wat ik denk te zien of denk.... en dan let ik op mijn ademhaling en gifbeker! Iets wat me rustiger maakt.
Denk ook dat de tijd ook nodig is om er helemaal vanaf te komen. En dat ik nu op een goede weg ben!!
Dankzij jou goede hulp!!!
Nogmaals superbedankt!!!
Bedankt voor je geduld en tijd!
Liefs

04.10.17 nav de Hypnokracht informatieavond
Jin's DamesMode: Het was een super avond. We hebben goede uitleg gehad, het was ons helemaal duidelijk. En als verrassing kregen we een hypnose.... lekker slapen vannacht. Nou dat hebben we zeker gedaan, dankjewel Suzanne !

21.09.17    Probleem: antwoord vinden, kanker en pijnregulatie
Kankerpatiënte: Na de eerste sessie wist ik hoe ik mezelf een zeer korte tijd volledig kon ontspannen waardoor ik geen pijn meer voelde in mijn nek en schouders. Voor de tweede sessie moest ik een duidelijke vraag bedenken. Met die vraag is Susanne aan de slag gegaan in de hypnosessie en de aansluitende healing. Er is een duidelijk antwoord op mijn vraag gekomen en ik heb een prettige afsluiting gemaakt van iets uit mijn verleden.
Ik ben erg blij met deze ervaring en kan Susanne van harte aanbevelen.

11.07.17    Probleem: onrust
Mijn ervaring met hypnokracht was bijzonder kwam tot rust wat me normaal niet echt lukt.en wat ik heel fijn vondt was de tijd die er genomen werd in het eerste bezoek alles wordt goed uitgelegd en dat Is heel fijn.dus wil je echt een keer tot rust komen Is dit een echte aanrader.
Carmen.

06.2017    Probleem: antwoord vinden om besluit te kunnen nemen
Hoi Suzanne,
Bedankt voor deze bijzonder, geweldige en zeer speciale ervaring!! Ik wens je er heel veel geluk mee in de toekomst.
Gr. Estella

08.05.17    Probleem: spanning en pijn in lijf
Yvonne had erg veel last van haar lijf (rug, schouders) door werkdruk. Een lichte aanraking voelde reeds als pijnlijk. We hebben uitlsuitend een ontspannings-sessie gedaan van 35 minuten. Met dit als resultaat:
"Geweldige ervaring! Door Suzanne kon ik met vertrouwen volledige ontspanning ervaren. Ik kan nog steeds deze sessie bij mezelf terug halen om wederom te ontspannen. Echt een aanrader !! Thanks Suzanne !!"

04.03.17    Probleem: moeite met ontspannen
Hoi Suzanne,
Mijn ervaring op jouw groepshypnose van 4 maart 2017:
Zeer bijzondere ervaring. Fijn dat ik het mocht ondergaan. Soort van diepe ontspanning. Gebruik het wekelijks als een momentje voor mezelf, even totale ontspanning en helemaal niks. Dankjewel dat je me de zelfhypnose hebt aangeleerd, deze zal ik voor altijd bij me dragen en gebruiken! Een positieve ervaring dus Suzanne!
Groetjes Danny