Recensies / ervaringen van hypnotherapie bij praktijk Hypnokracht
Klanten komen uit het hele land naar Rosmalen, dankzij onderstaande recensies / ervaringen.
---- Globale probleembenoemingen staan erbij vermeldt, zodat je mogelijk iets herkent bij jezelf , dat je weet dat je er niet mee rond hoeft te blijven lopen en dat er meerderen zijn, die hier ook last van hebben en hadden. Je bent nooit de enige en niks is vreemd of gek!

13.10.20 Verstokte rookster (30 jaar lang gerookt) heeft een hekel aan haar rookgewoonte en wil een niet-roker worden.

"Hallo Suzanne, het gaat héél goed met mij. Niet vervallen in die gewoonte, en weet ook zeker dat dat niet gaat gebeuren
Kei bedankt"

Hypnotherapeut Suzanne:
1e sessie: opruimen ballast die je meesleept van vroeger, waardoor je ook echt denkt dat roken je rust brengt, gezelligheid, en pauzemoment, minder stress. Allemaal verzinsels waar je als roker ook echt in gelooft.

2e sessie: afscheid nemen van de gewoonte roken. Niet bang zijn voor bijverschijnselen, want je raakt verder niks kwijt, behalve je rookgewoonte;)

Het werkt alleen als je al een hekel hebt aan jouw rookgewoonte.


07.10.20 Probleem: welgeteld 23 issues mentaal en fysiek.
"Wat betreft de sessie: ik ben niet opeens van mijn neklachten en slaapproblemen af, maar mijn schouders zijn wel minder gespannen. Ik voel ook veranderingen in mijn lijf: ik mag meer voor mezelf kiezen, voel een stevigere basis en een op open verbinding tussen romp en hoofd. Mooie basis om zo weer verder te groeien."

Note hypnotherapeut Suzanne: Toveren kan ik niet in 1 sessie....maar wel je leven leefbaar maken.

30.09.20 Probleem: geen rust in hoofd en lichaam.
Na slechts 2 bezoeken aan Suzanne heb ik belangrijke beslissingen genomen waar ik al jaren over tobde.
Ineens koste het mij geen moeite om die besluiten te nemen.
Het lijkt wel of de mentale last verdwenen is. Ik voel mij zoveel "lichter ".
Ik ben blij dat ik bij Suzanne ben geweest. Tijdens de behandelingen zei ze zulke
rake en mooie dingen , terwijl ik in trance was, die hebben veel indruk gemaakt en mij heel goed geholpen hebben.
Bepaalde issues waar ik mee liep zijn weg en daar ben ik heel blij om.

Suzanne, kei bedankt !

20.08.20  Probleem: Chaos in hoofd en erge kramp/pijnklachten in gehele lijf.

Deze recensie geeft aan, dat ik de keuze voor een vervolgafspraak altijd over laat aan de klant.
Bij mij koop je GEEN pakketten, want hoe weet ik, hoeveel sessies jij nodig hebt?
Iedereen is nml anders en iedereen laat ik vrij om voor een vervolgsessie te kiezen.
Zo blijft de intrinsieke motivatie leidend, de motivatie die van binnenuit komt.
Die motivatie kan kiezen voor mijn hulp of om het zelf door te pakken. Als er maar beweging in de goede richting ontstaat!

"Hee Suzanne, ik merk dat ik de afgelopen week meer rust heb en ook iets meer energie heb. Dus daar zit beweging in en voor mijn gevoel wil ik op dit moment op eigen kracht veder. Ik voel dat ik de komende tijd aan mezelf moet werken en voel de behoefte om dat in mijn eentje te doen.
Dat is hoe ik er nu voor sta en misschien veranderd dat in de toekomst. En als dat zo is en ik voel de behoefte om nog een sessie te doen dan stuur ik je een Whatsappje om een afspraak in te plannen.
Ik ben ook blij dat er vooruitgang in zit en nu weet ik ook hoe ik dat zelf moet doen.
Ik wil je iig bedanken voor je hulp die je me gegeven hebt. En ik wens je nog een fijne dag.
Groetjes .... (anoniem)......"

01.07.2020 Niet kunnen loslaten van verlies
Ik vond Hypnokracht via google. Susanne had bepaalde recensies laten zien op google die paste bij wat ik voelde. Toen ben ik haar website gaan bekijken. Omdat ik hypnose eigenlijk eng vond, heb ik eerst de uitleg gelezen en de recensies en ik zag nergens staan dat iemand het eng vond. Toen ik de afspraak had gemaakt vond ik het wel erg spannend. Tijdens het voorgesprek stelde Susanne mij erg gerust. Je kan hier niks fout doen vond ik fijn om te horen. De sessie zelf, daar weet ik niet alles meer van, wel dat mijn lijf helemaal zwaar aanvoelde, zo slap lag ik in de stoel. Ik heb best wel moeten huilen, maar dat hoort bij loslaten zei Susanne. Ik snap nu dat loslaten gaat om loslaten van pijn en niet om loslaten van een persoon. En mijn paard. Ik kan nu voelen dat ze in mij aanwezig zijn, zonder de pijn, maar met mooie herinneringen. En dat voelt veel lichter. Susanne, ik weeg heel wat minder nu....en die andere kilo's volgen ook nog ;)

13.05.2020 BEELDSCHERM-SESSIES Controle-angst bij autorijden en fietsen en last van negatieve invloed uit directe omgeving
"Ik heb nu 2 x een beeldschermsessie gedaan en dat was heel fijn en ontspannen lekker thuis . Ik hoefde niet met de auto weg. Want dat vond ik eng in de auto. Ze neemt met beeld bellen ook al de tijd 2 uur en 15 min of langer.Allebei de sessies hebben veel gebracht. Bij de ene sessie heb ik bij bepaalde personen geen spanning en stress meer als ik ze zie. Bij de andere sessie heb ik nu geen angst meer in de auto en op de fiets. Suzanne is altijd heel eerlijk in het telefoon gesprek daarvoor en vraagt de dingen goed uit en neemt de tijd voor me heel fijn. Ook geeft ze me in het telefoon gesprek al handvaten wat ik kan doen of hoe het komt dat iets zo gebeurt. Dat vind ik heel fijn aan haar dat ik het niet zelf hoef uit te zoeken waarom iemand zo doet. Bedankt . Ik ben er heel blij mee. Groetjes."

25.02.2020 Mentale problemen, twijfelend aan zichzelf.
Ik voel me een stuk rustiger. Ik kan duidelijker vertellen wat ik voel zonder emotioneel te worden. Ook heb ik minder ruzie thuis en ben ik weggegaan bij die jongen die vervelend tegen me deed. Erg bedankt voor alles !

20.02.2020 Faalangst oplossen....maar met een andere uitkomst in de sessie
"Allereerst dankjewel! Je hebt me heel erg om mijn gemak gesteld, het voelde geen enkel moment vervelend of spannend. Dat vond ik heel fijn!
Ik weet niet of ik echt helemaal onder hypnose kwam, later in de middag kon ik me namelijk precies de beelden herinneren die voorbij waren gekomen (niet toen ik direct uit de sessie kwam, toen was ik vooral heel moe). Toch was ik
wel in een diepere 'laag' van mezelf. En heb ik inzichten gekregen die ik nu scherper zie / weet dan voorheen!! Want ook al kwam ik voor iets waar ik vooral op mijn werk last van heb (die faalangst), ik ontdekte dat er andere zaken zijn die me meer bezig houden (de zorgen voor mijn familie). Wat een
bak ellende kwam eruit zeg. En dat voelde ik ook echt in mijn lijf; een brandend gevoel op mijn borst. Dat moet er eerst uit, zo voelt het. En dat is prima (dat het dus anders liep dan waar ik voor kwam). Denk ook niet dat alles nu is opgelost, maar die inzichten helpen me wel en maken dat ik meer
voor mezelf kies. Kortom, ben blij dat ik deze sessie bij jou gedaan heb! "

Hypnokracht: Soms loopt een sessie anders als verwacht en wordt er gewerkt aan een issue wat blijkbaar, volgens het onderbewustzijn, voorrang heeft. Ook maakt de diepte van de hypnose niet uit, het onderbewustzijn werkt op verschillende diepteniveaus. Je kunt het dus nooit fout doen.

14.02.2020 Irritatie naar ex-schoonfamilie en daardoor teveel snoepen

Hallo Suzanne, sessie heeft veel geholpen mbt schoonmoeder en ex-man, kan er meer om lachen.
En denken: ze zijn zo. Ik schrijf en zeg alles bijna ieder dag hardop en lees het dan nog een keer dat helpt ook heel goed en zeg tegen mezelf: laat het me niet meer raken.
Door jou voel ik me een stuk rustiger en ga met stress niet meer veel snoepen en ben ook minder gaan snoepen nu 1.5 kilo kwijt ben er heel blij mee sta ook iedere dag op crosstrainer 30 min eindelijk minder gewicht.
Heel erg bedankt 😊👍

22.01.2020 Probleem: Kracht en zichzelf kwijtgeraakt door samenleven met een narcist
"Een ware toevoeging: Kracht.
Ik was best zenuwachtig voor de sessie: hypnose heeft toch een wat nare bijsmaak door diverse entertainment events. Maar de uitstraling van Suzanne gaf mij voldoende vertrouwen om toch door te zetten.... en was het meer dan waard. Helemaal niet eng of zweverig maar heel relaxed. Tijdens de sessie zelf was het soms heel heftig, soms heel leuk maar nergens een gevoel van onveiligheid.... een soort naast jezelf staan: er zijn, maar op een heel ander niveau. Tijd wordt iets heel abstracts en ik was na de sessie verbaasd over de hoeveelheid tijd die versteken was. Ik heb zoveel geleerd van het inleidend gesprek met Suzanne en de hypno-sessie zelf. Er is zoveel meer helderheid, rust en ruimte ontstaan in mijn leven.
Dank Suzanne voor jouw liefdevolle en deskundige begeleiding in mijn, soms heftige, levenspad.
En je had gelijk: het heeft mij weer een extra laag gegeven in mijn eigen werk als therapeut 💜"

02.01.2020 Probleem: 9 jarig meisje heeft last van verschillende angsten, waardoor ouders ook vermoeid raken.
Aantal sessies: 3
" Ik slaap elke dag alleen naar bed ik kan door jou beter en veel veel beter dat vind ik fijn dus ik blijf het nog heel lang zo doe "
Meisje van 9 appt me, dat ze weer alleen durft te slapen. Ook zijn 2 andere angsten opgelost.
De ouders geven aan dat ze geen kik geeft als zij bepaalde onderwerpen benoemen.
Soms kan het plotseling overlijden van opa of oma diepe indruk maken op een kind.
Bij dit meisje lag de kern bij het besef dat zij zelf bepaalt hoe zij zich voelt.
Ze is weer in balans. Ze is 3x bij mij geweest. Haar ouders kunnen ook weer door slapen ;) en haar weer overal mee naar toe nemen zonder angsten van hun meisje.
Kinderen vanaf 7 jaar zijn ook welkom bij Hypnokracht te Rosmalen.

13.12.19 Probleem: vastzitten in een emotie en niet eens meer exact weten waarom je je zo voelt.
Suzanne heeft mij een goede begeleiding gegeven in het verdriet wat ik al die jaren heb mee gedragen onbewust. Suzanne bedankt voor de fijne sessie en ontmoeting het was heel leerzaam en prettig om te ervaren. Super bedankt.

14.11.19 Probleem: onzekerheid / minderwaardig voelen.
Hoi suzanne. Het gaat Heel goed. Ik voel me op het moment prima op het werk. Laatst had ik wel een familie iets van m’n vriend en daar zag ik wat tegenop. Maar ik merk dat het me niet meer belemmerd. Ik ga gewoon mee en laat het op me af komen. Allemaal prima. Nou...dat had ik voorheen echt niet. Ik heb ook meer dat het me niet zoveel uitmaakt wat ze vinden. Daar had ik voorheen wel last van.
Het gaat nu dus heel fijn. Heel erg bedankt !

11.11.19 Probleem: angst en stram lichaam.
Ha Suzanne, op dit moment gaat het heel goed. Natuurlijk schiet ik af en toe uit de bocht hier omdat ik danig steeds op zoek ben naar aansluiting. Maar goed ik zeg dan tegen mezelf: Niet meer over denken want dit gesprek heb je al gehad 😊Ik heb er ontzettend veel aan. Kan beter terug bij mijn rust komen. En ik houd meer tijd en energie over. Alles komt in de juiste volgorde. Dankjewel en als ik weer de weg naar binnen kwijtraak, dan maak ik zeker weer gebruik van je begeleiding. Lieve groet

05.11.19 Probleem: stress vast houden in lichaam, vermoeidheid en overprikkeling.
Een paar keer heb ik contact gehad met Suzanne via de mail. Ze zei dat ik mijn verwachtingen los moest laten en de sessie gewoon moest ondergaan. Dat heb ik ook gedaan. De sessie was voor mij een hele speciale ervaring met veel eye-openers en bijzondere en intense momenten. Een snelle bewustwording waarom ik stress zo snel vast hou, snel moe en overprikkeld raak en geen nee durf te zeggen. Vooral die dag erna, viel er letterlijk en figuurlijk een last van mijn schouders. Na jaren last van mijn nek en schouders te hebben, voelde ik de spanning langzaam wegglijden van mijn schouders. Suzanne, bedankt daarvoor en voor je fijne woorden.

04.11.19 Probleem: binge-eating / eetbuien, vastzittende emoties omtrent verlies vader
Hoi Suzanne! Ik heb geen last van de triggers, als die er wel zijn dan gaan ze ook weer snel weg. Ik heb nog steeds geen vreetbui gehad of binge aanval. Ik probeer mijn maaltijden goed te vullen met eiwitten zodat ik echt goed gegeten heb. Ik heb wel nog 2 dagen erge verdriet gehad. Ik had hierbij zo veel gehuild dat ik ook gewoon geen trek had. Daarna was ik ook heeel moe dus het voelde ook echt alsof er een hele hoop los liet. Ik heb daaruit geleerd dat ik als ergens verdriet heb dat ook echt moet laten gaan als in uiten van verdriet. Ik merk wel dat de porties soms nog lastig zijn dus probeer ik de porties aan te nemen op de verpakkingen of nog wat minder zodat ik niet overmatig eet. Dus voor mij is nog steeds de porties af en toe een probleem waar ik aan moet werken. Ik eet sowieso minder dan hiervoor en dat vind ik al een grote stap. Als mijn verhaal andere helpt wil ik niets liever dan dit te delen.

03.11.19 Hoe het nu gaat, 1 jaar, na de sessie. Probleem: pijnklachten in nek en vervelende overtuigingen

Al jaren had ik zeer regelmatig enorme nekpijn en stonden mijn nekspieren rechts helemaal strak. Fysiotherapie- en osteopathiebehandelingen hielpen maar tijdelijk. Intussen had ik al veel inzichten verkregen uit therapieën, boeken en mindfulnesstrainingen. Alleen had ik het gevoel dat mijn oude overtuigingen elke ochtend weer automatisch opgestart werden en dat ik ze bewust moest vervangen door de nieuwe. Uiteindelijk in september 2018 een sessie bij Suzanne gehad.

Tijdens de sessie zaten mijn nekspieren rechts helemaal vast en dit was erg pijnlijk. De hypnose bracht me heel verrassend bij een periode in mijn leven, waarvan ik dacht dat ik die had verwerkt. Nadat ik uit de hypnose kwam, was mijn nekpijn van het ene op het andere moment helemaal verdwenen. Verder had ik het gevoel alsof er mijn hele leven een hele groep mensen over mijn schouder had meegekeken en over me geoordeeld had. Een loodzwaar gevoel wat na de sessie ook was verdwenen. Wat heerlijk: zoveel verlichting. Ik voelde me geweldig!! Mijn nekspieren hebben sindsdien nooit meer vastgezeten en het zware gevoel van de oordelende mensen op mijn schouder heb ik nooit meer gehad. Nu, ruim 1 jaar later, voel ik me nog steeds ‘verlicht’!!!

31.10.2019 Probleem: Pijnklachten nek, schouders, benen, teveel snaaien en snoepen als "beloning"
Ik ben weer heel ontspannen thuisgekomen. En dat gevoel is er nog steeds.
Bovendien geen tot weinig behoefte aan zoetigheid. Eergisteren heb ik een zak minimarsjes gekocht voor Halloween vanavond. Er onderweg vast 1 van gegeten. Thuis nog 1 en daar is het bij gebleven. Heerlijk!
In een steeds terugkerende discussie hier, die ik vorige week voor de zoveelste keer aanzwengelde, hoorde ik mezelf tot mijn eigen verbazing zeggen: ik heb jouw waardering niet nodig, maar ik vind het echt heel vervelend om genegeerd te worden.
Ik heb echt het gevoel dat de zelfwaardering goed geland is!
Wat mijn hoofd best al wel wist voelt nu vaak zo: ik kan gewoon blij zijn met mezelf.
Dank je wel daarvoor!

07.10.19 Probleem: Teveel snaaien om gevoel van verdriet weg te eten
Ik liep een tijdje rond met eetproblemen. Hierbij at ik mijn verdriet weg en had ik geen rem. Ik wist nooit wanneer ik nou echt vol zat en ik had veel triggers. Gezond eten is geen probleem voor mij, dat doe ik graag! Het waren de ongezonde snacks waar ik steeds naar hunkerde om mijn gevoel van verdriet en onzekerheid te verzadigen. Ik wilde heel graag van deze problemen af, met de hulp van Suzanne is dat onwijs goed gelukt! Ze hielp mij te kijken naar de kern van deze problemen. Deze problemen ontstonden na de dood van mijn vader, ziekte van mijn moeder en het overleiden van mijn lieve huisdier. Dit waren voor mij de triggers waardoor ik overmatig at zonder grenzen. Ik wist niet zeker of hypnotherapie iets voor mij zou zijn of dat het mij zou helpen. Ik kwam uiteindelijk bij Suzanne uit en door de positieve recensies wilde ik niets liever dan meteen beginnen met het aanpakken van mijn eetproblemen. Na het eerste telefoon gesprek met Suzanne voelde ik me al erg op mijn gemak wat voor mij ook heel erg hielp bij de sessies. Suzanne is heel begripvol en heeft een rustig karakter. Door de sessies heen leer je het stemmetje in je hoofd los te laten en meer naar je onbewuste zelf te luisteren. Iets wat ik heel moeilijk vond maar in de sessies mij heel erg heeft geholpen. Door haar kennis en kunde heb ik meer geleerd over mijzelf en de problemen. Ze gaf me hele fijne tips en informatie waar ik zelf ook mee aan de slag kon. Na de eerste sessie merkte ik meteen verschil. Mijn verdriet was aanzienlijk minder en leerde om vooral aan de positieve momenten te denken rondom mijn ouders en huisdier. Ook had ik meteen geen behoefte aan snacks of ander ongezond eten. Triggers verdwenen als sneeuw voor de zon. Het verschil was meteen al zo groot! Ik wilde alsnog een extra sessie doen om voor de volle 100% mijn problemen af te sluiten. Na deze sessie ervaarde ik alleen nog maar meer positieve resultaten en dat is dat mijn triggers volledig weg zijn en een grens heb met eten. Dit resultaat was ook te zien op de weegschaal. Ik ben 2,5 kilo afgevallen en 1,2% vet in een maand kwijt geraakt. Terwijl ik ook uit eten ben geweest en heel erg genoot van een bolletje ijs. Het kan allemaal zolang je de onderliggende problemen eerst aanpakt. Je grenzen leert kennen en weet dat je veel meer kan dan wat het stemmetje tussen je oren continue over je zegt. Dankjewel Suzanne voor alles!

01.10.19 Probleem: Pijn benen armen, nek, schouders, vermoeidheid, kort lontje, spanning heel mijn lijf en angsten mbt dingen die mogelijk kunnen gebeuren in de toekomst.
"Het gaat veel beter vooral geestelijk 100 procent beter. Ik heb wel een flinke uitwerking gehad opgejaagd gevoel veel pijn in mijn nek en armen en benen en veel hoofdpijn. De pijn in benen is de meer dan de helft beter en het opgejaagd gevoel is ook weer weg gelukkig. Soms nog pijn in armen.
Ik voel me ook veel rustiger. Soms nog angstig in de auto. Maar dat gaat ook veel beter.
Ik voel me ook veel lichter . Ik ben er heel 😁 mee dat ik het heb gedaan.
Bedankt !! "

24.09.19 Tot nu toe 6 kg afgevallen....maar......
Onderwerp: AFGEVALLEN DANKZIJ HYPNOSE
"Ik ben dankzij hypnose bij jou, tot nu toe 6 kilo kwijt. Het volgende is gebeurd: ik had mijn mobiel in de achterzak toen ik naar de wc ging. Omdat die jeans veel losser zat dankzij die 6 kilo minder, zakte ie te vroeg af en daardoor kieperde mijn mobiel in de wc. Ik heb mijn simkaartje kunnen redden, de mobiel niet. Het eerste wat ik dacht toen het gebeurde: dit komt door Suzanne. Door haar ben ik afgevallen en door haar is mijn mobiel stuk. Meteen daarna schoot ik in de lach...geweldig toch, dat mijn broek te vroeg afzakte. ik voel me zoveel beter en ben nu al zo blij!
Mijn zoon heeft zijn mobiel aan mij gegeven, dus dat is opgelost ;) "

08.08.19 Probleem: altijd moe, kort lontje, stress, te hoge hartslag, pijn in benen, schouders, nek
Na verschillende therapievormen in mijn veelbewogen leven gehad te hebben en toch (nog steeds) vastgelopen te zijn, hoorde ik over hypnotherapie en kwam bij Suzanne terecht. Ik was altijd moe, ik stond nooit uitgerust op, mijn benen zijn al jaren pijnlijk en rusteloos, mijn schouders en nek zitten regelmatig vast. Ik had een kort lontje, mijn emmer liep snel over en ik baalde ontzettend dat ik zo snel boosheid voelde en uitte en me erg gestresst voelde. Mijn hartslag was in rust 99 per minuut. Ik dacht vooral rust nodig te hebben, maar niets hielp. Sporten niet, gezond leven niet, veel slapen niet, massages niet. Therapie had ik inmiddels wel gezien, ik kan uren praten over de dingen waar ik mee worstel en ik ben heel open daarover maar écht iets oplossen of opluchten op de lange termijn doet dat niet. Openminded ging ik naar Suzanne, ik vond het ook wel een beetje spannend maar niet eng door de recensies van anderen en ik vond het fijn dat ik haar al gesproken had over de telefoon. Ik heb alles gewoon kunnen volgen tijdens de hypnose, ik ervaarde het heel ontspannen ook al waren het zware onderwerpen, ik ben zelfs een paar keer voor mijn gevoel in slaap gevallen. De volgende dag was mijn hartslag 79 per minuut, ik voelde me rustig en vreemd. In de dagen erna en nog steeds heb ik enorme opluchting ervaren, ik ben niet meer moe, de pijn in mijn benen is compleet WEG! Ik voel me relaxed, mijn hartslag blijft normaal. De mensen bij wie ik altijd spanning ervaarde heb ik in de eerste week na hypnose gezien en gesproken, zonder enige spanning. In 2012 heb ik EMDR gehad met goed resultaat, maar vergeleken bij hypnose valt EMDR in het niets. Als ik dit eerder had geweten was mij een hoop ellende bespaard gebleven. Ik kan het bijna niet geloven, ik vind het ontzettend wonderlijk maar ik ben echt van ALLE klachten af. Dankjewel Suzanne, je hebt me gered! Kim

06.08.19 Probleem (man): snel geïrriteerd, boosheid, somber voelen, daardoor vreetbuien.
10 dagen na zijn 1e sessie bel ik hem en vraag ik hoe het gaat: het gaat supergoed. Ik ben maar 1x geïrriteerd geweest en heb het toen binnen een paar minuten uitgepraat, wat ik normaal gesproken niet zou doen. Mijn extreme overbezorgdheid over mijn kind is verandert in normaal ouderlijke bezorgdheid. Op 2 verjaardagen heb ik maar 1x gebak genomen, terwijl ik normaal gesproken allerlei hapjes zou pakken. 's Avonds ben ik fysiek veel actiever nu, ipv alleen maar bankhangen. Daardoor slaap ik ook veel beter. Ik heb me na een week gewogen en er was 1,5 kg af. Ik heb geen zakken drop meer leeg gegeten, heb ze ook niet meer gekocht. Hartstikke bedankt voor je hulp.

22.07.19 Probeem: Zelfvertrouwen is weg door gebeurtenissen in gezin.
Ik voelde me een loser. Want anderen hadden me dat vaak genoeg verteld, dat het me toch niet zou lukken. Ik had mijn school toch ook niet eens afgerond. Altijd hoorde ik je kan het toch niet, jij bent echt de domste van allemaal. Een groot boerengezin en niet kunnen opboksen tegen die aanvallen. En ik begon ze te geloven. Via google vond ik hypnotherapie bij Hypnokracht. Door de positieve recensies heb ik een afspraak gemaakt en ik vond het erg spannend.Het bleek reuze mee te vallen, heb een hele reis terug in de tijd gemaakt, zomaar uit mijn diepe geest gehaald. Wat een opluchting voel ik nu. Ik ben helemaal niet de domste ! Ik ben goed zoals ik ben, die andere denken vanuit hun diepste geest, ik vanuit de mijne en dus zijn we niet hetzelfde en delen we verschillende meningen. In heb de knop gevonden om alles anders te kunnen zien, denken en voelen. Ik ben dus wel oke ! Dank voor alles, Groet P.

01.07.19 Probleem: emotie-eten stoppen en loslaten vervelende emoties
Recentelijk bij Suzanne geweest voor een behandeling. Een super fijne ervaring waar een zorgvuldige intake aan vooraf ging. Die voor de behandeling uitgebreid word besproken en er duidelijke uitleg is gegeven. Ik voelde me veilig en gesteund en was mij van alles zeer bewust. Bijzonder dat je onder hypnose alles bewust mee maakt en onder begeleiding van Suzanne aangeleerd gedrag, ervaringen en overtuigingen onder de loep neemt en er daadwerkelijk verandering in aanbrengt. Ik had de gewoonte mezelf te troosten en gevoelens weg te stoppen door overmatig te gaan eten of snoepen. Na de behandeling geen enkel moment gekend om te gaan snaaien. In plaats daarvan kan en mag het gevoel er zijn. En weet ik wat ik nodig heb in plaats van teveel snoepen en eten. Hierdoor ben 1,5 KG afgevallen. De nazorg is uitstekend.

21.06.19 Probleem: emotie-eten en daardoor een te hoog BMI
Hoi Susanne, Weet je nog dat ik je vertelde dat steeds als mijn man 's avonds ging werken en de kinderen op bed lagen trok ik de kasten open en begon het eten. Vooral drop en chocolade. Dankzij de sessie kon ik achterhalen dat het niet durven uiten van gevoelens de oorzaak was dat ik ging eten. Omdat ik niet mijn ei kwijt kon bij mijn man. In de sessie bleek de oorzaak te liggen in mijn 2e levensjaar. Over die situatie denk ik nu anders en ik begrijp het. Ik begrijp ook, dat mijn man mij hoort, als ik maar tegen hem praat. Ik heb me sinds de sessie niet meer vol gepropt, geen zin in. Af en toe een dropje, 1 of 2, meer hoef ik ook echt niet. Ook ben ik eindelijk begonnen met sporten, haha, het is je toch gelukt! Bedankt voor alles !!

18.06.19 Probleem: last van achterdocht in huidige relatie door vreemdgaan ex-partner
Ik merk echt het verschil. Vanaf 2 dagen na de sessie begon het verschil door te komen. Fysiek gaat het al stukken beter, de pijntjes zijn veel minder. Ik voel me goed. Ik kan het eigenlijk niet bevatten, omdat het te wonderlijk is. Ik ben nu nog veel bezig met me afvragen hoe dit mogelijk is, na 1 sessie. Maar al met al gaat het goed met me!

21.03.19 Probleem: ernstige buikklachten bij scholiere
Het gaat goed, ik ben nog geen enkele keer meer thuis hoeven blijven vanwege de pijn. Ik voel nog wel wat in stresssituaties, maar dan weet ik waarom dat is en trekt het vanzelf weer weg. Het gaat nu veel beter.

19.03.19 Probleem: afvallen lukt niet, ondanks alle kennis in huis mbt gezond eten, alles geprobeerd.
Na 2 sessies: ik snoep niet meer vind alle snacks juist stinken nu. Ik weeg mezelf nu nog maar 1 x per week en val automatisch 0,75 kg af per week, zonder te lijnen. Ik voel me super, geen onrust meer in mijn hoofd. Dankzij de maagband zijn mijn porties nu kleiner. Ook als ik uit ga eten, dan is het nu eerder genoeg, en dat voelt prima. Eerst dacht ik elke dag over eten na en nu is dat weg. Een droom die is uitgekomen, want dit is hoe ik het altijd wilde. Dank voor alles.

10.03.19 Probleem: afsluiting vinden na een burnout
In februari bij Hypnokracht geweest. Gevonden via de website.
Ik was na een zwaar jaar met een fikse burnout vastbesloten om e.e.a. af te sluiten. Hulp van hypnose leek me goede keuze.
Het aanmelden ging soepel en vlot. Ik kreeg een mail met goede uitleg, wat er ging gebeuren en hoe ik me kon voorbereiden. Dit was zeer uitgebreid en tot detail beschreven. Erg fijn!
Toen ik binnenstapte bij Suzanne voelde ik me erg welkom Zij stelde me zeer op mijn gemak en er was meteen een klik. We hebben ruim half uur samen gesproken en toen is de behandeling gestart. Ik ga daar niet uitgebreid over uitweiden maar het was een prettige, prachtige, indrukwekkende ervaring die me veel goed heeft gedaan
Na afloop was er ook weer veel tijd om e.e.a. door te spreken. Geen moment werd er op de klok gekeken, geen moment had ik het idee dat de tijd op was. We hebben afscheid genomen en ik kan in alle eerlijkheid zeggen dat Suzanne voor altijd een plaatsje in mijn hart heeft. Wat een lief mens!
Voor eenieder die open staat op zich "over te geven" aan hypnose kan ik met een gerust hart sturen naar hypnokracht. Integer, warm en professioneel zijn de woorden die me te binnen schieten.
Gerrie

06.03.19 Probleem: onrust in hoofd en tinnitus
Dankzij het loslaten van alles, van de drukte in mijn hoofd, heb ik vaak dat ik geen aandacht meer schenk aan de piep. As ik dat wel doe, dan hoor ik het nog wel, maar veel lichter. Er zijn ook dagen dat ik het niet hoor, omdat ik rust heb in mijn hoofd, denk ik ook niet meer aan die piep. Ik voel me nu goed. Er is eigenlijk niks meer waar ik nog last van heb.

Note van hypnotherapeute Suzanne: tinnitus is veelal te verlichten, zodat het je niet meer afleid, stoort. Ik garandeer nooit dat ik het weg kan halen. Het kan heel goed zijn dat het (licht) hoorbaar blijft. Ik noem dat het signaal van het lichaam, wat graag wilt dat je altijd blijft luisteren naar wat jij NODIG hebt. Dan wordt het je vriendje en niet meer iets tegen wie/wat je blijft vechten/blijft ergeren. Als het een fysieke beschadiging is door bv te harde muziek, dan kan ik je helpen het leefbaar te maken.

24.02.19 Probeem: afvallen lukt niet, heb alles al geprobeerd
Reacties nav de 1e afval-sessie dmv hypnotherapie (van de totaal 3 sessies):
Dame 1: "ik heb geen snack meer aangeraakt 's avonds na jouw 1e sessie. Ik heb ook niet meer het gevoel gehad dat ik het wilde of er zin in had."
Dame 2: "ik voel me verlicht en de drang om extra veel te eten is weg. Ik merk nu al dat ik het niet meer nodig heb. Ik begrijp nu waarom ik het deed, of beter gezegd waarom ik het onbewust blijkbaar "moest" doen."
Hierna volgt voor de 2e sessie de hypnotische / virtuele maagband en de 3e sessie wordt zo ingevuld naar gelang de wens van de klant: wat speelt er nog, waar ligt dan nog een behoefte.

19.02.19 Probleem: waar zit de knop voor mijn probleem? Pijn in armen
Ik kan stress die soms opkomt, veel beter relativeren en weer laten zakken. Ook is de pijn die ik had in beide armen weg. Ik gebruik de techniek die jij me hebt aangeleerd tijdens de sessie, zodat mijn hoofd weer leeg en rustig wordt.

12.02.19 Probleem: pijn in nek, schouders en 1 arm
De pijn is weg sinds ik bij jou ben geweest. Ik heb jaren van alles geprobeerd en niks hielp tot nu toe. Ik voel me echt goed en blij.

28.01.19 Probleem: meisje met angst (fobie) voor bepaald soort eten.
Met mijn dochter van 15 bij Suzanne geweest. Ze had een soort van angst om bepaalde voedingsmiddelen te eten/proeven. Dan voornamelijk fruit en groenten maar ook bijvoorbeeld bruin brood. Bij het idee alleen al, raakte ze zwaar in de "stress" Ze liep hier zelf ook steeds vaker tegenaan en vond het ook vooral heel vervelend worden. Wilde toch ook graag "normaal" eten en ook meer gezond eten eten. Na een sessie is er een verbluffend verschil. Er wordt van alles beproeft, ze vindt het natuurlijk niet altijd even lekker, maar het geeft geen stress meer. Ze is zelf heel blij met het resultaat en ook wij als gezin!

08.01.19 Probleem: beter leren ontspannen & slapen ; zelfhypnose-sessie
Met de zelfhypnose gaat het nu goed. Aanvankelijk had ik er wat moeite mee maar dat lag aan de onregelmatigheid van de feestdagen.
Dat ik dan niet thuis was, veel onderweg bij kennissen en zo. Ik kon gelukkig goed terugvallen op het MP-3 bestand.
Nu doe ik het met een bepaalde regelmaat en dat gaat goed. Het mooiste is ’s avonds, een goede nachtrust is dan verzekerd. Ook als ik een keer wakker word pas ik hypnose toe en dan slaap ik weer in een paar minuten. Ideaal.

11.12.18 Probleem: Bart ( 75 jaar) durfde nooit nee te zeggen en durfde niet voor zichzelf op te komen (narcistische vader)
Bart, 75 jaar laat weten hoe het met hem gaat na 2 sessies hypnotherapie: Door toedoen van een zeer ernstig narcistische vader durfde ik niet voor mijn eigen op te komen en durfde ik ook geen nee te zeggen. Met heel veel angst en schuldgevoelens, dat ik nooit goed genoeg was enz. Ik was hulpeloos en niet bij machte om een eigen leven op te bouwen. Ik heb daar meerdere vormen van psychologische hulp voor gehad o.a. EMDR. Alles hielp wel wat maar zeer beperkt. Na slechts 1 sessie hypnotherapie is het resultaat gewoon verbluffend. Ik durf nu voor mijn eigen op te komen en nee te zeggen.
Ik heb nu een tweede sessie gedaan om zelf de dingen te gaan doen die ik graag wil , zelf besluiten nemen , geen schuldgevoelens meer “wat zullen anderen wel zeggen” en niet bang meer om actie ondernemen als dat nodig is. Iets wat ik door gebrek aan eigenwaarde en zelfvertrouwen nooit durfde. Ook dit resultaat is verbluffend goed. Een verrijking voor mijn leven waar ik zeer dankbaar voor ben en het is ook iets dat ik zonder meer iedereen aan durf te bevelen. "

27.11.18 Probleem was: altijd gekleineerd door ex-man. Ik wil mijn eigen ik weer terug. (narcistische partner)
" ik ben eindelijk vrij. Vrij om te zijn wie ik ben, vrij om te zeggen wat ik voel, vrij om zelf beslissingen te kunnen nemen. Mijn ex-man kan de pot op, hij heeft zijn macht over mij nu verspeelt. Ik ben bevrijd"

17.11.18    Probleem: pijn in nek en schouders, alle therapieën al gehad. En onzekerheid in uitvoering baan.
" Meteen de week na de sessie voelde ik me zoooo heerlijk. Heerlijk verlicht. Alsof ik iemand altijd op mijn schouders meezeulde en die is nu weg. Ik heb geen pijn meer in mijn nek! Tussen mijn schouders voel ik nog wel wat.
Alle therapieën met al het huiswerk wat ik ooit meekreeg hebben nooit opgeleverd wat deze sessie mij heeft gebracht. Ik kan weer vrij ademhalen en voortaan bepaal ik wat ik wel wil en niet wil! "
De klant bepaalt zelf in deze of een 2e sessie nodig is, voor resterende klachten of dat het voldoende is / leefbaar is. In deze is het leefbaar genoeg ;)

14.11.18   Probleem: erg onrustig / druk in het hoofd met veel schuldgevoelens
" Ik heb veel meer innerlijke rust. Mijn leven voelt nu goed. Ik luister naar die muziek op Youtube (alfa-golven) die jij me aanraadde en als ik teveel denk, dan lees ik jouw briefje met daarop: Stop!
Ik denk nu vaak: dat anderen het minder goed hebben als ik, daar kan ik nu eenmaal niks aan doen. Dat gaf eerder altijd een schuldgevoel, nu kan ik dit veel beter relativeren/ loslaten. Dierenleed laat me nog niet helemaal los, maar dan lees ik jouw briefje met daarop: Stop! en daardoor ben ik er veel minder mee bezig.De weekenden waren altijd erg onrustig en nu voelt het als heel rustig. Ik voel me niet meer schuldig over zaken. Ik ben uit mijn eigen gevangenis gestapt. Je hebt me echt heel erg verwend in die sessie. "

13.11.18   Probleem: stoppen met roken lukt maar niet....
Iedereen heeft een eigen reden om te starten met roken. In deze casus ging het om verdriet, waar de sigaret een troost-voorwerp was. Door het verdriet los te laten, bleek het stoppen met roken wel te gaan. Dat was het laatste, wat nodig was, om door te zetten. Nu anderhalf jaar later krijg ik bericht:
" ik ben op de dag dat ik bij jou ben geweest, gestopt met roken en ik ben nog steeds gestopt. Heel blij mee en trots op! Was blijkbaar net dat extra zetje dat ik nodig had, bedankt."

30.10.18    Probleem: grote onzekerheid en irritaties naar team sinds nieuwe werkomgeving.
Functie klant: leidinggevende in zorgbranche.
Resultaat na 1 sessie: "Ik kreeg gisteren tijdens het gesprek met mijn leidinggevende complimenten over de enorme verandering in mijn gedrag en manier van communiceren. Het valt ook bij mijn teamleden op, hoe anders ik reageer, met veel meer rust. Ik voel me ook veel rustiger. Mijn fysieke klachten lijken nu beter een plek te krijgen, worden rustiger. Ik denk nu veel vaker...laat maar gaan, maak je niet zo druk. Mijn doel is bereikt !"

27.10.18    Probleem: geen levenslust meer, steeds opgefokt zijn, geen energie.
Wens: zin in het leven terug krijgen. Resultaat 2 weken na 1e sessie:
"Ik voelde me de 1e paar dagen heel fijn, heel rustig. En elke dag voel ik het bergopwaarts gaan. Ik heb heel veel rust, iedereen in de omgang merkt het grote verschil in mij en zegt dat ook tegen mij. Ik schijn zelfs anders uit mijn ogen te kijken. Ik geniet van elke dag die beter gaat. Zelfs mijn communicatie schijnt veel rustiger te zijn, mensen merken dat ik rustig praat en beter luister ivm boos en opgefokt te zijn. Ik heb voor het eerst weer zin in mijn verjaardag. Op mijn werk ben ik voor mezelf opgekomen, waar ik normaal zou dichtklappen. In de familie heerste veel onrust en ik reageerde altijd opgefokt en nu heb ik ze gezegd, laten we gaan zitten en er normaal over praten en dat lukte ! Ik heb mijn levenslust terug en verwacht dat het de komende weken alleen maar nog beter zal gaan worden. Met mijn vriend heb ik de laatste 10 dagen na de sessie meer genoten dan ooit daarvoor. Ik ben heel blij!

15.09.18    Probleem: Gehoord willen worden.
Eerste contact telefonisch consult, dit als zeer prettig ervaren zodat ik nadien een afspraak heb gemaakt.
Onbekend maar door vertrouwt gevoel me er aan overgegeven en nu 2 weken na de sessie voel ik me beter/ anders.
Over paar weken terug voor volgende sessie!
Ik kan het echt aanraden, Suzanne geeft je vertrouwen, ik ben nog nooit zo ontspannen geweest! Ze weet waar ze over praat en geeft de juiste tips!
Thankxxx

14.09.18    Probleem: Boosheid niet kunnen loslaten
Was 2 weken geleden bij Suzanne. wat een mooie ervaring. ik voelde me daarna vrij van alle lasten die ik al jaren mee draag.
door voor Hypnokracht en Suzanne open te staan, voel ik me nu heel fijn en vrij van de vele dingen die ik in mijn rugzak meedroeg.
echt een aanrader"

07.08.18    Probleem: Vergeven partner ivm vreemdgaan
He Suzanne,
Toen ik bij jou kwam was ik al jaren boos. Mijn man had een ander gehad maar ik wilde bij hem blijven. Steeds viel ik terug op een aanval naar hem ivm zijn fout. Tijdens de sessie gaf jij op een bepaald moment aan: het is nu of nooit, jij kiest nu voor of vergeving of voor een status quo in de huidige situatie. En die keuze maakte ik toen ook. Ik vergaf hem, ik vergaf die trut van toen en ik vergaf mijzelf. Puur om verder te kunnen en daarmee afscheid te nemen van het oude leed. Ik koos nu nl 100% voor hem, zonder steeds die aanvallen. We praten meer, ik uit me meer en ik voel me veel rustiger. Ik kies voor hem zonder oud zeer. Dank voor je hulp! (Graag anoniem plaatsen aub.)

31.07.18    Probleem: losmaken van negatieve invloeden van ouders
Ik begreep wel waar mijn boosheid vandaan kwam, maar kon er door gesprekken met een psycholoog niet bij komen. Ook EMDR hielp maar deels. Nu begrijp ik waarom, het zat dieper in mijn geest, waar ik dankzij die trance ineens wel bij kon komen. De 1e oorzaak lag zo ver terug, dat kon ik me normaal gesproken helemaal niet herinneren. Ik heb mijn ouders vergeven en vooral mezelf moeten vergeven. Ik kan nu zijn wie ik wil zijn. Ook mijn woede is weg. Ik vind mezelf zelfs aardig nu ;)))
Grote dank en groet, P.

16.06.18    Probleem: immuunsysteem / kanker
Ik heb me bij Suzanne gemeld om via hypnose mijn immuunsysteem een boost te geven in de strijd tegen kanker. Suzanne is zorgzaam en luistert heel goed naar je verhaal en je wensen, en verwerkt dat ook in de sessies. Na een paar sessies voelde ik me veel beter en strijdvaardiger. Bovendien voel ik me steeds na de sessies erg ontspannen. Ik kan hypnotherapie bij Suzanne van harte aanbevelen!

12.06.18     Probleem: niet kunnen vergeven partner
Ik heb een goede sessie bij Suzanne gehad. Ze nam me mee terug in de
tijd waardoor ik inzicht kreeg in door mij ontwikkelde patronen. Heel
verhelderend, een aanrader om meer over jezelf en je gedrag te
begrijpen en vervolgens bij te sturen als je dat wilt. Suzanne belt ook
na hoe het met je gaat op een zeer prettige manier. dank je voor alles en succes met de praktijk.

19.05.18    Probleem: allergie dieren
Hanneke: Afgelopen week ben ik bij Suzanne geweest voor mijn allergie op paarden. Het was een hele fijne sessie. Mijn hele lijf was aan het tintelen van de ontspanning. Na afloop moest ik natuurlijk testen of het gelukt was. Suzanne haalde voor mij een cap die veelvuldig gebruikt wordt. Normaal gesproken zou ik al heel snel kast krijgen van jeukende ogen en benauwdheid. Nu had ik nergens last van, zelfs niet toen ik eraan geroken had. In de middag ben ik gaan wandelen langs een paardengebied. Nog steeds nergens last van!

18.05.18     Probleem: altijd boos voelen
Indruk dat het werkt tot nu toe. Ik voel de boosheid veel minder en ook naar omgeving toe.
Dat gaat goed. Vriendin merkt het verschil!

23.04.18    Probleem: altijd onrust voelend in lijf zonder te weten waarom
Anonieme recensie:
Klant kwam voor onrust in lijf en geest, maar kan niet de vinger erop leggen waar het door kwam, maar het maakte haar erg onzeker en dus weer onrustig.
2 weken na de sessie bel ik haar met de vraag hoe het gaat.
Ze geeft aan: het gaat goed! Ik ben bewuster aan het leven, ik zie veel meer wat ik doe. Ik ben nog bewuster aan het kijken naar mijzelf en ik blijf nu veel meer bij mijzelf. En heb niet steeds meer een weerwoord met het idee dat ik mezelf steeds moet verdedigen. De onrust is er niet meer. Het is iets wat je niet kunt pakken, ik weet niet waar het aan lag, maar het is wel weg! Ze weet nu veel beter dat ze er WEL mag zijn. Ik doe nu dingen zonder dat ik denk; kan ik dit wel maken, kan ik dat wel zeggen. Ik praat en handel vanuit mij eigen wensen.

12.03.18    Probleem: Altijd somber voelen
Marga W. : ik voelde me al een tijd niet super ,voelde een last op mijn schouders die er maar niet vanaf ging ik dacht als ik naar de huisarts ga met mijn klachten krijg ik anti depressieva en dat was iets wat ik zeker niet wilde.ik kwam via FB bij Hypnokracht terecht en ik dacht dit is iets voor mij en wat ben ik blij dat ik gegaan ben.Ik ben er geweldig geholpen ik voel me verlicht en verlost van mijn sombere gevoel er is mij veel duidelijk geworden waarom ik deed zoals ik deed. Ik kan het iedereen aanraden
Heel erg bedankt voor je hulp
liefs Marga

02.2018    Probleem: Sexueel misbruik (ivm privacy geen naam)
1 sessie: vergeven van daders EN vergeving van jezelf. Vergeving betekent JEZELF verlossen van diegenen die jou pijn hebben gedaan, NIET vergeten of goedkeuren. Waarom? Omdat jij anders dagelijks het gif van die gebeurtenis drinkt en wie lijdt daaronder als enige.....?)
Na de sessie: "gevoel van verlichting. Na 2 weken nog eens gebeld: nog steeds gevoel van verlichting!"

25.01.18    Probleem: aanhoudende angstdromen
PROBLEEM IN 1 SESSIE VERHOLPEN EN NA BIJNA 4 MAANDEN NOG STEEDS WEG!!!
"Afgelopen oktober een hypnose behandeling gehad!
Deze als zeer positief ervaren!!
Nu was ik wel wat sceptisch maar het heeft al mijn vooroordelen weggenomen.
Na 3jaar allerlei angstdromen en vele therapeuten ben ik er nu eindelijk vanaf!!!🎉
Geen enge dromen meer en weer uitgerust wakker worden!!
Superbedankt Suzanne! "
(Ivm privacy-wens geen naam)

20.11.17    Probleem: immuunsysteem / kanker
Hans:
Zo'n twee maanden geleden heeft Suzanne mij zelfhypnose geleerd. Ik stond er aanvankelijk wat sceptisch tegenover, maar inmiddels niet meer. Ik doe de zelfhypnose (in verbinding komen met mijn onderbewuste) elke ochtend en elke avond en het helpt mij beslist. Mijn doel is het versterken van mijn immuunsysteem en langs die weg de kanker onder controle te krijgen. Inmiddels is al gebleken uit bloedonderzoek dat de kankeractiviteit is gedaald.

17.11.17    Probleem: (prive)
Kledingontwerpster Evana Kuik bekend van LINDA.TV en Evan menswear / Inconcept store te Rotterdam heeft een sessie bij mij gevolgd en een reactie geplaatst in haar vlog op Youtube:
https://www.youtube.com/watch?v=dCBa1b3W100&t=1270s

01.11.17    Probleem: wrok door vreemdgaan partner
(Ivm wens klant/ ivm privacy anoniem.)
Hoi!
Eindelijk een update van mij!
Wilde je een zo goed mogelijk beeld geven van hoe ik me voel nu... dus vandaar de late reactie😉
Tuurlijk mag je het plaatsen op Facebook! En dan 5 sterren te geven!!
Ik was die avond helemaal uitgeblust... en sliep ook niet lang nadat ik klaar was met douchen!
Ben rustig in slaap gevallen volgens mijn vriend en heb ook geslapen als een blok!! Wat heel positief is.
Want als er veel overgepraat werd of ik kwam haar tegen was het eigenlijk altijd raak met onrustig slapen! Dus positief!
Het verbaasde me dat ik die avond ook weinig kon vertellen tegen mijn vriend hoe het was gegaan... kreeg het gevoel dat ik het eerst voor
mezelf moest verwerken om het goed te kunnen vertellen wat we hebben gedaan en besproken!
De dagen daarna was ik heel erg hyper... druk met praten en doen... irritant zelfs😅
Maar wel positief! Alsof er een last van m’n schouders af was! Ik kon voor mijn gevoel de hele wereld aan!!!
De week erna was erg druk met de verjaardag van X en de bijbehorende feestjes!
Een confronterende periode omdat je dit alleen moet doen en ook 1x wel wat tranen gehad. Maar ook van geluk omdat ik haar toch een mooi leven geef ondanks dat het anders is dan de opzet was! En ze ook een heel blij en lief meisje is!! Meestal😅
De confrontatie met haar vader was ook een kille bedoeling... geen felicitatie... en dat was even schakelen... toch weer een bewustwording dat hij mij niet meer ziet als moeder. Maar als noodzakelijk kwaad. Maar wat me ook tegelijkertijd een powergevoel gaf dat ik het wel supergoed doe! En hem niet nodig heb om het goed te doen!
Een confrontatie met X bleef uit... op de gewoonlijke trainingen of wedstrijden was ik er niet of zij niet...
ben ze alleen tegengekomen met friet halen en ik dacht toen te merken dat ze express harder begon te praten aan de telefoon over wat er zo geweldig was en wat voor leuke dingen ze allemaal ging doen met X en de kinderen.
Het was moeilijk om me te focussen op iets anders en mijn gedachten te verzetten.
Daarna hierover gehad en met mijn vriend en een goede vriend erover gesproken. Hun draaide het om...
waarom zou ze harder praten, zou ze echt express juist daarover praten, denk je dat of wil je dat denken om haar als slecht te blijven bestempelen. Ik kon het alleen beantwoorden met dat ik het gevoel krijg dat er nog steeds een strijd is.
Strijd wie er het beste is, beter in dingen... soort competitie. En ik wil die strijd niet. En ik weet dat ik de enige ben die het kan stoppen als het er al is.
Ik probeer dan continue te denken aan de gifbeker... duurt wel even maar merk dat het steeds beter word
Ik kan al zeggen dat het me veel minder doet en ik me er minder mee bezighoud. Soms heb ik nog die stemmetjes die zich bemoeien met wat ik denk te zien of denk.... en dan let ik op mijn ademhaling en gifbeker! Iets wat me rustiger maakt.
Denk ook dat de tijd ook nodig is om er helemaal vanaf te komen. En dat ik nu op een goede weg ben!!
Dankzij jou goede hulp!!! Nogmaals superbedankt!! Bedankt voor je geduld en tijd!
Liefs

04.10.17 nav de Hypnokracht informatieavond
Jin's DamesMode: Het was een super avond. We hebben goede uitleg gehad, het was ons helemaal duidelijk. En als verrassing kregen we een hypnose.... lekker slapen vannacht. Nou dat hebben we zeker gedaan, dankjewel Suzanne !

21.09.17    Probleem: antwoord vinden, kanker en pijnregulatie
Kankerpatiënte: Na de eerste sessie wist ik hoe ik mezelf een zeer korte tijd volledig kon ontspannen waardoor ik geen pijn meer voelde in mijn nek en schouders. Voor de tweede sessie moest ik een duidelijke vraag bedenken. Met die vraag is Susanne aan de slag gegaan in de hypnosessie en de aansluitende healing. Er is een duidelijk antwoord op mijn vraag gekomen en ik heb een prettige afsluiting gemaakt van iets uit mijn verleden.
Ik ben erg blij met deze ervaring en kan Susanne van harte aanbevelen.

11.07.17    Probleem: onrust
Mijn ervaring met hypnokracht was bijzonder kwam tot rust wat me normaal niet echt lukt.en wat ik heel fijn vondt was de tijd die er genomen werd in het eerste bezoek alles wordt goed uitgelegd en dat Is heel fijn.dus wil je echt een keer tot rust komen Is dit een echte aanrader.
Carmen.

06.2017    Probleem: antwoord vinden om besluit te kunnen nemen
Hoi Suzanne,
Bedankt voor deze bijzonder, geweldige en zeer speciale ervaring!! Ik wens je er heel veel geluk mee in de toekomst.
Gr. Estella

08.05.17    Probleem: spanning en pijn in lijf
Yvonne had erg veel last van haar lijf (rug, schouders) door werkdruk. Een lichte aanraking voelde reeds als pijnlijk. We hebben uitlsuitend een ontspannings-sessie gedaan van 35 minuten. Met dit als resultaat:
"Geweldige ervaring! Door Suzanne kon ik met vertrouwen volledige ontspanning ervaren. Ik kan nog steeds deze sessie bij mezelf terug halen om wederom te ontspannen. Echt een aanrader !! Thanks Suzanne !!"

04.03.17    Probleem: moeite met ontspannen
Hoi Suzanne,
Mijn ervaring op jouw groepshypnose van 4 maart 2017:
Zeer bijzondere ervaring. Fijn dat ik het mocht ondergaan. Soort van diepe ontspanning. Gebruik het wekelijks als een momentje voor mezelf, even totale ontspanning en helemaal niks. Dankjewel dat je me de zelfhypnose hebt aangeleerd, deze zal ik voor altijd bij me dragen en gebruiken! Een positieve ervaring dus Suzanne!
Groetjes Danny