25.01.18
PROBLEEM IN 1 SESSIE VERHOLPEN EN NA BIJNA 4 MAANDEN NOG STEEDS WEG!!!
 "Afgelopen oktober een hypnose behandeling gehad!
Deze als zeer positief ervaren!!
Nu was ik wel wat sceptisch maar het heeft al mijn vooroordelen weggenomen.
Na 3jaar allerlei angstdromen en vele therapeuten ben ik er nu eindelijk vanaf!!!🎉
Geen enge dromen meer en weer uitgerust wakker worden!!
Superbedankt Suzanne! "
(Ivm privacy-wens geen naam)
=====================================================================================================================================
20.11.17
Nieuwste recensie van een kankerpatiënt !
Hans:
Zo'n twee maanden geleden heeft Suzanne mij zelfhypnose geleerd. Ik stond er aanvankelijk wat sceptisch tegenover, maar inmiddels niet meer. Ik doe de zelfhypnose (in verbinding komen met mijn onderbewuste) elke ochtend en elke avond en het helpt mij beslist. Mijn doel is het versterken van mijn immuunsysteem en langs die weg de kanker onder controle te krijgen. Inmiddels is al gebleken uit bloedonderzoek dat de kankeractiviteit is gedaald.
===================================================================================================================================
17.11.17
Kledingontwerpster Evana Kuik bekend van LINDA.TV en Evan menswear / Inconcept store te Rotterdam heeft een sessie bij mij gevolgd en dit geplaatst in haar vlog op Youtube:
https://www.youtube.com/watch?v=dCBa1b3W100&t=1270s
====================================================================================================================================
01.11.17
(Ivm wens klant/ ivm privacy anoniem.)
Hoi!
Eindelijk een update van mij!
Wilde je een zo goed mogelijk beeld geven van hoe ik me voel nu... dus vandaar de late reactie😉
Tuurlijk mag je het plaatsen op Facebook!  En dan 5 sterren te geven!!
Ik was die avond helemaal uitgeblust... en sliep ook niet lang nadat ik klaar was met douchen!
Ben rustig in slaap gevallen volgens mijn vriend en heb ook geslapen als een blok!! Wat heel positief is.
Want als er veel overgepraat werd of ik kwam haar tegen was het eigenlijk altijd raak met onrustig slapen!
Dus positief!
Het verbaasde me dat ik die avond ook weinig kon vertellen tegen mijn vriend hoe het was gegaan... kreeg het gevoel dat ik het eerst voor
mezelf moest verwerken om het goed te kunnen vertellen wat we hebben gedaan en besproken!
De dagen daarna was ik heel erg hyper... druk met praten en doen... irritant zelfs😅
Maar wel positief! Alsof er een last van m’n schouders af was!
Ik kon voor mijn gevoel de hele wereld aan!!!
De week erna was erg druk met de verjaardag van X en de bijbehorende feestjes!
Een confronterende periode omdat je dit alleen moet doen en ook 1x wel wat tranen gehad. Maar ook van geluk omdat ik haar toch een mooi leven geef ondanks dat het anders is dan de opzet was! En ze ook een heel blij en lief meisje is!! Meestal😅
De confrontatie met haar vader was ook een kille bedoeling... geen felicitatie... en dat was even schakelen... toch weer een bewustwording dat hij mij niet meer ziet als moeder. Maar als noodzakelijk kwaad. Maar wat me ook tegelijkertijd een powergevoel gaf dat ik het wel supergoed doe! En hem niet nodig heb om het goed te doen!
Een confrontatie met X bleef uit... op de gewoonlijke trainingen of wedstrijden was ik er niet of zij niet...
ben ze alleen tegengekomen met friet halen en ik dacht toen te merken dat ze express harder begon te praten aan de telefoon over wat er zo geweldig was en wat voor leuke dingen ze allemaal ging doen met X en de kinderen.
Het was moeilijk om me te focussen op iets anders en mijn gedachten te verzetten.
Daarna hierover gehad en met mijn vriend en een goede vriend erover gesproken. Hun draaide het om...
waarom zou ze harder praten, zou ze echt express juist daarover praten, denk je dat of wil je dat denken om haar als slecht te blijven bestempelen.
Ik kon het alleen beantwoorden met dat ik het gevoel krijg dat er nog steeds een strijd is.
Strijd wie er het beste is, beter in dingen... soort competitie.
En ik wil die strijd niet. En ik weet dat ik de enige ben die het kan stoppen als het er al is.
Ik probeer dan continue te denken aan de gifbeker... duurt wel even maar merk dat het steeds beter word
Ik kan al zeggen dat het me veel minder doet en ik me er minder mee bezighoud. Soms heb ik nog die stemmetjes die zich bemoeien met wat ik denk te zien of denk.... en dan let ik op mijn ademhaling en gifbeker! Iets wat me rustiger maakt.
Denk ook dat de tijd ook nodig is om er helemaal vanaf te komen. En dat ik nu op een goede weg ben!!
Dankzij jou goede hulp!!!
Nogmaals superbedankt!!!
Bedankt voor je geduld en tijd!
Liefs ==============================================================================================================================================
04.10.17
nav de Hypnokracht informatieavond:
Jin's DamesMode: Het was een super avond. We hebben goede uitleg gehad, het was ons helemaal duidelijk. En als verrassing kregen we een hypnose.... lekker slapen vannacht. Nou dat hebben we zeker gedaan, dankjewel Suzanne !
==============================================================================================================================================
21.09.17
Na de eerste sessie wist ik hoe ik mezelf een zeer korte tijd volledig kon ontspannen waardoor ik geen pijn meer voelde in mijn nek en schouders. Voor de tweede sessie moest ik een duidelijke vraag bedenken. Met die vraag is Susanne aan de slag gegaan in de hypnosessie en de aansluitende healing. Er is een duidelijk antwoord op mijn vraag gekomen en ik heb een prettige afsluiting gemaakt van iets uit mijn verleden.
Ik ben erg blij met deze ervaring en kan Susanne van harte aanbevelen.
(kankerpatiente)
====================================================================================================================================
11.07.17
Mijn ervaring met hypnokracht was bijzonder kwam tot rust wat me normaal niet echt lukt.en wat ik heel fijn vondt was de tijd die er genomen werd in het eerste bezoek alles wordt goed uitgelegd en dat Is heel fijn.dus wil je echt een keer tot rust komen Is dit een echte aanrader.
Carmen.
=============================================================================================================================
06.2017
Hoi Suzanne,
Bedankt voor deze bijzonder, geweldige en zeer speciale ervaring!! Ik wens je er heel veel geluk mee in de toekomst.
Gr. Estella
=============================================================================================================================
08.05.17
Yvonne had erg veel last van haar lijf (rug, schouders) door werkdruk. Een lichte aanraking voelde reeds als pijnlijk. We hebben uitlsuitend een ontspannings-sessie gedaan van 35 minuten. Met dit als resultaat:
"Geweldige ervaring! Door Suzanne kon ik met vertrouwen volledige ontspanning ervaren. Ik kan nog steeds deze sessie bij mezelf terug halen om wederom te ontspannen. Echt een aanrader !! Thanks Suzanne !!"
=============================================================================================================================
04.03.17
Hoi Suzanne,
Mijn ervaring op jouw groepshypnose van 4 maart 2017: 
Zeer bijzondere ervaring. Fijn dat ik het mocht ondergaan. Soort van diepe ontspanning. Gebruik het wekelijks als een momentje voor mezelf, even totale ontspanning en helemaal niks. Dankjewel dat je me de zelfhypnose hebt aangeleerd, deze zal ik voor altijd bij me dragen en gebruiken!  Een positieve ervaring dus Suzanne!
Groetjes Danny
=============================================================================================================================