Vind je hypnose en hypnotherapie niet bij jou passen, dan heb je bij mij nog een andere optie:
NLP/Emotiecoaching:
Bij deze combi-coaching gaan we aan de slag met jouw probleem en indien je wilt, zelfs zonder dat ik het hele verhaal hoef te weten.
We checken waardoor jij wordt getriggerd: iets wat je steeds denkt, wat je ruikt, hoort, voelt, ziet?
Je gaat zelf veranderingen in die belevingen aanpassen, op een heel praktische manier, omdat jij bepaalt hoe het moet worden, zodat het voor jou weer normaal gaat worden/voelen. De veranderingen die jijzelf doorvoert in jouzelf gaan snel en effectief. Soms doorloop je je eigen tijdlijn, de andere keer visualiseer je je gewenste situatie en werken we daarop door. Zie het als een mix van mijn toolbox vanuit werkervaring en studies.

Het NLP college:
"Suzanne is van alle markten thuis en dat kan je juist dat zetje geven om contact met haar op te nemen. Ze heeft niet alleen ervaring door de vele opleidingen die ze gedaan heeft en bijscholing die ze volgt, maar heeft ook persoonlijk ondervonden wat goede therapie voor positiefs in je leven kan betekenen. Suzanne helpt je bij het veranderen van je gedrag en denken en ze ondersteunt dit met onder andere NLP, maar ook hypnotherapie of Acceptance and Commitment Therapy (ACT) kunnen een van de vele tools zijn die ze inzet. Je zult merken dat je na je een aantal sessies met haar een totale verbetering in je leven bemerkt en dat is waarschijnlijk van veel meer waarde dan het specifieke deel waar je in eerste instantie voor bij Hypnokracht terecht bent gekomen. Bijkomend voordeel is dat je Suzanne’s hulp niet alleen voor jezelf, maar ook voor je kleine kinderen of pubers kunt inschakelen." (https://hetnlpcollege.nl/coach-vinden-coachingspraktijk/)