Uitleg Stoppen met over-eten, snaaien, snoepen

(emotie-eten):

Je over-eetgedrag is vaak onbewust, bij de een vaak 's avonds als je alleen bent, bij anderen de hele dag door. In Nederland zijn enorm veel mensen bezig met teveel tijd besteden aan eten.

95% van jouw eet-gedrag wordt veroorzaakt door persoonlijke programma’s / gewoontes in jouw onderbewustzijn. Teveel eten is een verkeerd draaiend programma / een verkeerde gewoonte, vaak gebaseerd op het dempen/ onderdrukken/voorkomen van een emotie zoals verdriet, eenzaamheid, boosheid, stress, etc.

Dankzij Hypnotherapie kunnen we vaak vrij snel achterhalen waarom je dit gedrag vertoont en je ander inzichten geven, de angels eruit halen zodat het geen trigger meer voor je is.

Wat je gaat leren bij mij is dat JIJzelf voortaan bepaalt hoe jij je wilt voelen. Niet iemand uit jouw verleden die jou kwaad/pijn heeft gedaan, genegeerd heeft, etc. Want vaak ligt daar de oorzaak. In je kindertijd is iets gebeurd, gezegd, waardoor jij teveel emoties opkropt, niet uitspreekt. En dat ben je gaan onderdrukken met eten.

1 - 3 sessies: Loslaten oorzaak / trigger over-eten, waardoor het over-eten/snaaien vermindert / stopt.

GEEN hypnotische maagband mogelijk.

LET OP: GEBRUIK VAN MEDICATIE / MEDISCHE AANDOENINGEN KUNNEN EEN OORZAAK ZIJN VAN GEWICHTSTOENAME. SOMS KUN JE DAAR WEINIG TEGEN DOEN DAN EEN BEETJE AFVALLEN EN ACCEPTEREN….EN KIEZEN OM BIJ MIJ TE WERKEN AAN HOE JE JE WEL GELUKKIG KAN VOELEN.

1 week na de 1e sessie: "Hi Suzanne, bedankt voor je bericht. Ik merk een positief effect mbt eten wanneer ik een 'negatieve' emotie voel. Ik merk dat ik op zo'n moment dat mijn ego stem iets zegt als 'je voelt je ff niet top, hoezo neem je niets lekkers.' Maar het gekke is dat ik mijzelf niet kan verplaatsen naar de snoeppot haha. De dialoog is er wel op zo'n moment maar ik laat het aan me voorbij gaan en ik moet er wel om lachen.
Niet meer doelloos snaaien! Ik heb me niet gewogen aangezien ik bang was dat ik te gefixeerd op de cijfers zou zijn. Maar ik voel me goed en merk zeker al verschil! Bedankt voor de hulp. "

 

1 week na de 1e sessie:"Hoi Suzanne,
Het was een heftige ervaring. Ik heb veel gehuild en was helemaal uitgeput na onze sessie. Na een paar uur geslapen te hebben voelde ik me top. Ik heb een bijzonder positieve week achter de rug. Het voelt echt alsof er iets doorbroken is. Ik voel me lichter. Dingen zijn minder zwaar en moeilijk. Ik krijg meer gedaan en voel minder druk. Met het eten lijk ik ook voor een groot deel geholpen te zijn. Ik heb niet meer de behoefte om zonder nadenken ongezonde dingen te eten. Geen vreetbuien meer gehad en zelfs actief op zoek gegaan naar gezonde eetswitches. Ik ben me heel bewust van alles wat ik eet en voel me er goed bij om niet zomaar meer alles in mn mond te stoppen."

 

1 week na de 1e sessie: "Ik heb steeds meer energie en ga ook steeds meer doen. En wil ook steeds meer doen. En ik kan weer lachen en oude gewoontes door breken. Het heeft me echt geholpen."

 

10 dagen na de sessie: "Recentelijk bij Suzanne geweest voor een behandeling. Een super fijne ervaring waar een zorgvuldige intake aan vooraf ging. Die voor de behandeling uitgebreid word besproken en er duidelijke uitleg is gegeven. Ik voelde me veilig en gesteund en was mij van alles zeer bewust. Bijzonder dat je onder hypnose alles bewust mee maakt en onder begeleiding van Suzanne aangeleerd gedrag, ervaringen en overtuigingen onder de loep neemt en er daadwerkelijk verandering in aanbrengt. Ik had de gewoonte mezelf te troosten en gevoelens weg te stoppen door overmatig te gaan eten of snoepen. Na de behandeling geen enkel moment gekend om te gaan snaaien. In plaats daarvan kan en mag het gevoel er zijn. En weet ik wat ik nodig heb in plaats van teveel snoepen en eten. Hierdoor ben 1,5 kg afgevallen. De nazorg is uitstekend."

 

Probleem: emotie-eten en daardoor een te hoog BMI:"Hoi Susanne, Weet je nog dat ik je vertelde dat steeds als mijn man 's avonds ging werken en de kinderen op bed lagen trok ik de kasten open en begon het eten. Vooral drop en chocolade. Dankzij de sessie kon ik achterhalen dat het niet durven uiten van gevoelens de oorzaak was dat ik ging eten. Omdat ik niet mijn ei kwijt kon bij mijn man. In de sessie bleek de oorzaak te liggen in mijn 2e levensjaar. Over die situatie denk ik nu anders en ik begrijp het. Ik begrijp ook, dat mijn man mij hoort, als ik maar tegen hem praat. Ik heb me sinds de sessie niet meer vol gepropt, geen zin in. Af en toe een dropje, 1 of 2, meer hoef ik ook echt niet. Ook ben ik eindelijk begonnen met sporten, haha, het is je toch gelukt! Bedankt voor alles !!"

 

1 week na de 1e sessie :"Het gaat goed. Ik voel me goed en ik ben 2 kgafgevallen. Ik ben blijven sporten, 3x per week, zoals ik al deed. Het snaaien is gestopt. ik heb het niet meer nodig gehad. Ik voel me nu ook rustig in mijn hoofd."

 

Na 2 sessies: "ik snoep niet meer vind alle snacks juist stinken nu. Ik weeg mezelf nu nog maar 1 x per week en val nu automatisch 0,75 kg af per week, zonder te lijnen. Ik voel me super, geen onrust meer in mijn hoofd. Dankzij de maagband zijn mijn porties nu kleiner. Ook als ik uit ga eten, dan is het nu eerder genoeg, en dat voelt prima. Eerst dacht ik elke dag over eten na en nu is dat weg. Een droom die is uitgekomen, want dit is hoe ik het altijd wilde. Dank voor alles."

 

Reacties nav de 1e afval-sessie dmv hypnotherapie:
Dame 1: "Ik heb geen snack meer aangeraakt 's avonds na jouw 1e sessie. Ik heb ook niet meer het gevoel gehad dat ik het wilde of er zin in had."

Dame 2:"Ik voel me verlicht en de drang om extra veel te eten is weg. Ik merk nu al dat ik het niet meer nodig heb. Ik begrijp nu waarom ik het deed, of beter gezegd waarom ik het onbewust blijkbaar "moest" doen."