Kenmerken van een depressie:

- sombere stemming

- gevoel van uitzichtloosheid

- alles voelt zinloos

- moe, traag en toch onrustig

- vertraging: de dag duurt eindeloos

- veel slapen of juist slapeloosheid

- schuldgevoelens, je waardeloos voelen

- concentratieproblemen

- besluiteloos

- geen eetlust, afvallen ........... soms ook juist aankomen

OORZAAK ligt intern : de eigen levensinstelling.

Vaak veroorzaakt door een kind-gebeurtenis tussen de 0-7 jaar oud die je je zelf niet meer herinnert, waarop je een negatief denkpatroon hebt opgestart.

In hypnose kun je naar het kind-moment van het planten van dat 1e zaadje en daar als volwassene een andere betekenis aan gaan geven. Daardoor verandert het denkpatroon blijvend en dus je gevoelens ook.

Uitlsuitend behandeling van depressie mogelijk via Hypnotherapie Hypnokracht te Rosmalen indien schiftelijke goedkeuring door huisarts vooraf wordt aangeleverd.


Kenmerken van een burn-out:

- OPGEBRAND ZIJN !

- geen energie en geen zin meer

- verminderde lichamelijke conditie

- piekeren en slecht slapen

- concentratieproblemen, besluiteloosheid

- moe en somber

- overgevoelig, snel geïrriteerd

- opgejaagd gevoel

- onverschillig en onzeker

OORZAAK ligt extern en intern !!! : langdurige werkdruk, studiedruk of omgevingsdruk en willen voldoen aan verwachtingen.

* Hypnotherapie zorgt voor diepe ontspanning en versterking van wie jij WEER wilt zijn.

* Hypnotherapie zorgt ervoor dat je niet meer terugvalt in oude gewoontes.

* Hypnotherapie zorgt ervoor dat je nieuwe keuzes durft te maken.

* Met 14 jaar ervaring in arbeidsbemiddeling kan ik jou zelfs meehelpen met het maken van een cv, wat schrijf je in een brief, hoe voer je een sollicitatiegesprek. Dit indien je van baan wilt veranderen.

Mijn advies: Ga vooral dingen ondernemen waar jij blij van wordt, sporten, gezond eten, goed slapen en volg enkele sessies hypnotherapie. Leer weer tot rust te komen en je eigen grenzen te leren kennen en te leren aangeven.

RECENSIE :

"In februari bij Hypnokracht geweest. Gevonden via de website.
Ik was na een zwaar jaar met een fikse burnout vastbesloten om e.e.a. af te sluiten. Hulp van hypnose leek me goede keuze.

Het aanmelden ging soepel en vlot. Ik kreeg een mail met goede uitleg, wat er ging gebeuren en hoe ik me kon voorbereiden. Dit was zeer uitgebreid en tot detail beschreven. Erg fijn!

Toen ik binnenstapte bij Suzanne voelde ik me erg welkom Zij stelde me zeer op mijn gemak en er was meteen een klik. We hebben ruim half uur samen gesproken en toen is de behandeling gestart. Ik ga daar niet uitgebreid over uitweiden maar het was een prettige, prachtige, indrukwekkende ervaring die me veel goed heeft gedaan

Na afloop was er ook weer veel tijd om e.e.a. door te spreken. Geen moment werd er op de klok gekeken, geen moment had ik het idee dat de tijd op was. We hebben afscheid genomen en ik kan in alle eerlijkheid zeggen dat Suzanne voor altijd een plaatsje in mijn hart heeft. Wat een lief mens!

Voor eenieder die open staat op zich "over te geven" aan hypnose kan ik met een gerust hart sturen naar hypnokracht. Integer, warm en professioneel zijn de woorden die me te binnen schieten.

Gerrie"